בגדים שקופים!

ברבורה

New member
בגדים שקופים!

סוף סוף הצלחתי לעשות בובה עם בגד שקוף! אולי תביאו גם כן בובות שאתם צירתם עם שקוף? אני לא צירתי את כל הבובה אלה רק את החצאית שיער יצא מגעיל מודה והנעליים.

mgirl

New member
דולי חמודה... ושיטה מגניבה...

אז הדולי כאן--> והשיטה היא איך לא להירדם בשיעורים... בקיצור, את רוב הדוליז שראיתם כאן תכננתי עם נייר ועיפרון, בשיעורים! לדוגמא, זאת שכאן אני עשיתי בשיעור אנגלית...! אז מה דעתכם על הדולי? השיער יצא לי פצצה ממש, וגם הבגדים... וציירתי אותה בשילוב ידיים! (מה שיש לה מתחת לידיים זה ספר, למי שלא הבין).

mgirl

New member
ויש עוד דולי...

הבגדים שלה יצאו ממש כמו שמישהי מהכיתה שלי מתלבשת... אבל יש לה בכלל שיער מתולתל מאוד שתמיד אסוף בקליפס... והוא גם חום-כהה שחור

Hugs a Kisses

New member
יפה מאוד! ו...

הווירדוס הראשונה שלי!תגובות יתקבלו אבל בבקשה בלשון עדינה אם אתם מתכוונים להגיד שהיא לא יפה.... תודה מראש!

דייייייייייייייייייייי

אני ל-א יכולה לסבול את הפרצוףףףףףףף הזהההההההההההה!!!!!!! שתקתי עד עכשיו, אבל כמה אפשר????????? אמו-קיס שולטות
כמו שאסור לקשקש בספר תנ"ך, אסור לשנות פרצוף של אמו-קיס!!!!!! גררררררררררררררר את עושה דוליז ממש יפות, והפרצוף הורס אותן, הן נראות רע, לא משנה מה הן ילבשו......
אמו קיס לשלטון

Mooa-Numi

New member
צודקת במאה אחוז!

אני פשוט אל יכולה לסבול את הפרצוף החדש.... (ומיכל בלינקי מוסרת את תמיכתה)

Black Cat15

New member
את צודקת...

ו... "כמו שאסור לקשקש בספר תנ"ך" המפפפ...
רמזת אליי במקרה
אני אשמח לדעת אם כן...

mgirl

New member
לדעתי...

אמו קיס זה פשוט מתוק והבסיס קליל ונחמד.. והפרצוף הוררררררס! אני אוהבת אותו מנומש וחמוד! אז אתם תעשו איך שאתם רוצים, ואני- איך שאני רוצה? OK? -מיכ
י-

למעלה