בגדים של אמא

בגדים של אמא

האם נהגתן לבקש מהאימהות שלכן ללבוש בגד שלה? פעם אחת לנעול זוג נעליים שלה? לאמא שלי היתה חולצה שממש רציתי ללבוש - והיא מעולם לא הרשתה לי. פעם אחת נעלתי בפורים נעלי עקב שלה . בת דודה שלי לפעמים מבקשת ממני בגד (היא בת 19)ואני משאילה בשמחה,

../images/Emo214.gif../images/Emo83.gifלא זוכרת משהו ממשי

זוכרת משיכה לנעלי עקב ואמא לא הרשתה.......
בגדים של אמא אף פעם לא.
הבת ואני מחליפות אין בכלל קושי.
כמובן שאני משתדלת שלא לגעת בארון הייחודי שלה
אבל נותנת לה כל פריט שתרצה.

ButtercupA

New member
מגפיים../images/Emo13.gif

כשהייתי בת -15-14 או משהו כזה. אני לא אשכח איך ממש רציתי לנעול מגפיים שלה לאיזו מסיבה, היא נתנה לי אבל זו לא היתה נתינה מובנת מאליה (כנראה חששה שיקרה להם משהו
) היום, אם אני רק ארמוז שמשהו מוצא חן בעיני היא תציע לי

ודאי. מאוד רציתי ללבוש בגדים של אמי,

אבל היתה בעיה עם המידות היא היתה גוצה - נמוכה ושמה ואני גבוהה ולא רזה אבל הרבה יותר רזה ממנה....

נומלה

New member
אוי את מעלה לי נשכחות

היו לי חולצות שלקחתי לאמא שלי. כאלה מפוארות מבדים דקים וכל מיני קפלים וקשקושים לאף אחת לא היה דבר כזה זה היה סופר מיוחד וכל כך אהבתי אותן. והיתה חצאית שאמא אמרה שהיא "ממשי פראי" הלכתי בה המון ועכשיו הבת שלי הולכת איתה. אבל היה גם סט של מדים שלקחתי מאבא שלי. מכנסי עבודה קצרים כאלה עד הברכיים שתליתי על עצמי בחגורה כי גם אחרי שהצרתי "כמה שאפשר" הם עדיין היו גדולים עלי וחולצות העבודה שלו הכחולות כהות וכובע אוסטרלי שהיה לו מתקופת הצבא שלו. ולבת שלי יש גם בגדים שלנו שהיא לא מוכנה להחזיר בשום אופן כולל חולצת פלנל משבצות שהיא כבר שקופה בכמה מקומות מרוב כביסות . זה קטע של הרגשת קירבה להורים דרך השימוש בחפצים שלהם אני חושבת.

פעם לא היינו באותן מידות

בשנים האחרונות התקרבתי אליה מבחינת המידות וקיבלתי כשביקשתי. היו דברים שהעבירה אלי-גם חדשים. בתקופה האחרונה ההיקפים אצלי מצטמצמים בקצב מהיר ולכן אני לא לוקחת.

למעלה