בגדים לתינוקת

michalica

New member
בגדים לתינוקת

אני רואה שיש פה הרבה הודעות שנושאן הוא מסירה או ביקוש לפריטים לבית ואני תוהה מכיוון אחר. יש לי המון המון המון בגדים מטריפים לתינוקת, קיבלתי המון בגדים מהממים כשהתינוקת נולדה וקניתי גם כמה ויש לי ארון מתפקע. השאלה היא מה לעשות איתם? אם לשמור לקרובות משפחה שאולי יום אחד ילדו תינוקת (אין שום דבר על הפרק) אבל זה אומר שצריך שמישהו יטיס את הבגדים לישראל, או להחליף אותם בחנות (יש פה חנות יד שניה עם בגדים מהממים שניתן להחליף בה בגדים מהממים למידה הנוכחית של הבובינה). אני יודעת שאני יכולה להשאיר רק את הקרם דה לה קרם אבל אני לא יכולה לבחור!

לי היה מזל שהאחים שלי שמרו ה-כל

חסך לי כ"כ הרבה כסף אני שומרת את הכל לבת דודה שלי - אין לה משהו באופק, אבל התקשרתי לשאול אותה אם לשמור או להעביר הלאה - היא ביקשה שאשמור. מזל שיש לי איפה לאכסן הכל עד שהיא תבוא לקחת מתישהו. את יכולה לשאול את קרובות המשפחה אם הן מעוניינות שתעשי להן משלוח (גוביינא?) - אם לא אז חנות יד 2 נשמע אחלה.

osnat3333

New member
אולי לשמור לילד הבא?

ואם לא בא לך לשמור - הייתי מחליפה למידה הנוכחית. למכור אותם בEBAY? מנסיוני, קרובות משפחה שעוד לא ילדו לא ששות לקוחת בגדי תינוקות (מן הסתם...), אז תצטרכי להמשיך לשמור אצלך

michalica

New member
לאאאאא עוד ילד!

בחיי, אחרי שלוש שעות שינה הלילה, בעל בכנס וויכוחים עם השניים הגדולים אני לא יכולה לחשוב על עוד ילדים. למה לא לקחת בגדי תינוקות? יש לי מצבור נאה של בייבי גאפ, קרטרס, h & M בגדים במאות דולרים. אני באמת צריכה לשאול את ההורים של שנינו מה לעשות, אם בכלל בא להם להטיס מזוודה של בגדים בחזרה.

פרמלה

New member
לא לשמור

או לתת לנזקקים מקומיים, או להחליף בחנות יד שנייה, או לעשות מכירה בבית (garage sale מקובל במקומותיכם?) או בכל ערוץ היפטרות מרכוש מיותר שנהוג אצלכם. לא הייתי שומרת בגדים לקרובות שלא יודעות אם ילדו בעתיד ובטח לא כשזה כרוך בלוגיסטיקת שינוע לישראל.

פתאומית

New member
בעיני זה דוקא לא דבילי

למרות שעכשו כשהתחלתי לכתוב נזכרתי שמותר רק מזוודה אחת לבן אדם, ולשלם על השינוע זה באמת מוגזם. לא יודעת מה להגיד לך, יש לי ארגזים בבית ואני לא יודעת מה לעשות איתם.

michalica

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה

באמת אולי יארד סייל. אפילו אם על כל פריט פושטי אקח דולר ועל כל פריט מעוצב ביוחד שני דולר אני אסיים את היום עם הרבה דולרים בארנק.

פישים

New member
יש לי אי אלו חברות שדווקא קיבלו משלוחים

מחו"ל מחברות / משפחה בנסיבות דומות - אפילו נהניתי בעצמי מגלגול שלישי של אותם בגדים. חשוב יותר - אחותי וגיסתי שמרו לי קצת בגדים (הגדולות שלהן היו בנות 5+ כשנולדה הגדולה שלי - היו כמה שנות שמירה בין לבין). זה היה תענוג, בעיקר לקבל בגדים שזכרתי על האחייניות שלי או קניתי להן בעצמי.

גם אנחנו גילגול שלישי לחבילה שנשלחה מחו"ל

חבילה שנשלחה מחו"ל לאחי ולאחותי (שלוש ילדות סה"כ) הועברה אלינו, שימשה שני ילדים - הועברה לבת דודה שלי - וחזרה ליונקת חזרה. מדובר בעיקר בבגדי תינוקות... אני חושבת ששווה לברר עם בנות המשפחה המדוברות -אולי ישתלם להן לשלם על משלוח (אם זה לא דחוף - אפשר דרך הים ויהיה זול יותר) ולקבל בגדים שבארץ יעלו להן הון לא קטן. אל תוותרי על האופציה הזו מבלי לשאול אותן אלא אם כן הכסף שבמכירת הבגדים קורץ לך...

גם אצלנו בגדים עברו גלגולים רבים

כולל נסיעות מהארץ לבוסטון וחזרה. בערך 4-5 תחנות. אני מאוד בעד. מעכשיו אני מעבירה הכול לתחנה האחרונה מבחינתי, משם - לא משנה לי...

להחליף, להעביר. לא לשמור

אם יש חנות יש שניה בה את יכולה להחליף פריטים קטנים בפריטים עדכניים - נשמע לי כמו פתרון מיטבי. במיוחד אם לא מתוכנן עוד ילד. אני לא מתכוונת לשמור כלום. יש לי שקית "למסירה" שמתמלאת לאט ככל שהענק גדל ובהזדמנות הראשונה אעביר אותה ל"רשת להורים" שמתכנסת פה אחת לחודש לצרכי החלפות של בגדים וציוד תינוקות.

אין לך בכלל למי למסור?

אני קיבלתי הרבה ירושות, ומה שכבר לא משמש אותנו משתדלת להוריש הלאה. מכיוון שבמשפחה אין למי (אנחנו בקצה שרשרת המזון) - אני מעבירה לחברות (או למפגשוק של הפורום). לא הייתי שומרת למשהו עתידי שיכול לקרות גם עוד עשור, אבל כן מעבירה לחברים, גם אם פחות קרובים. אפילו אם למי מילדייך יש חברים עם אחות קטנה. אם אין למי - תמכרי. נראה לי שחנות יד שנייה יותר פרקטי מגראז' סייל, לא?

rnavina

New member
לתת/למכור/להחליף. אותי זה משחרר - להעיף מהבית

חפצים מיותרים

shiron number 1

New member
אני, כל פעם כשאני טסה לארץ

אני מביאה מזוודה אחת עם בגדים שכבר קטנים על תום. מצד שני יש לנו תינוקות בארץ לתת להם אז זה משתלם. (בחזרה, דרך אגב, אני מחזירה מזוודה כמעט שלמה של אוכל וספרים, אז זה כדאי).

למעלה