בגדים לתינוקות

s i g a l d

New member
בגדים לתינוקות

שלום לכולם יש לי ילד מקסים בן 10 חודשים שהוא הילד הראשון שלי- דבר שמצריך אותי לקנות לו בגדים כל זמן קצר- זאת בנוסף לכל ההוצאות המרובות האחרות שקשורות אליו.לאור המצב הכלכלי -עניין זה הינו נטל כבד מנשוא. שאלתי היא כיצד (אם בכלל) ניתן להשיג בגדים עבורו? האם יש הורים שיש להם בגדים לילדים שכבר אין להם צורך בהם? אודה על כל סיוע ועצה. תודה

א ל ו ל י

New member
שתי הצעות ../images/Emo62.gif

קודם כל לאמץ בכבוד ואהבה רשתות זולות !! ויש כאלה, למשל "אביר" או "ג'וניור" שמוכרות חליפות יפות ובאיכות טובה ב-20 ש"ח. הצעה שנייה, יש בתפוז פורום נפלא ומבורך בשם "למען הקהילה" ושם תורמים ומתרימים בעצם כל דבר שניתן !! שאלי או היכנסי למאגר שלהם, אולי באותה מידה את יכולה לתרום את בגדיו של בנך ולקבל בגדים גדולים יותר. בהצלחה!!

נירה63

New member
סיגל יקרה

אנסה לעזור לך. אין לי מושג היכן את גרה אבל...אני חיפאית אם תרצי תתקשרי אלי, בינתיים אברר עם חברותי ואוכל לאסוף לך בגדים, צעצועים וכו'... גם אני בזמנו קבלתי בגדים, צעצועים וכל מה שרק נתנו לי אמרתי יפה תודה, וכיום אני זו שמעבירה לחברוטתי ולכל מי שרק מבקש, כך שלדעתי נתינה וקבלה זה מבורך. חוץ מזה יקירה ישנו פורום נהדר בתפוז שנקר תרומה לקהילה כנסי לשם, כתבי ויעזרו לך גם שם. ואני...אני מחכה לשמוע מימך, אם את רוצה שלחי לי מסר ואחזור אליך. שבת שלום נירה.

למעלה