בגדים לתינוקות

s i g a l d

New member
בגדים לתינוקות

שלום לכולם יש לי ילד מקסים בן 10 חודשים שהוא הילד הראשון שלי- דבר שמצריך אותי לקנות לו בגדים כל זמן קצר- זאת בנוסף לכל ההוצאות המרובות האחרות שקשורות אליו.לאור המצב הכלכלי -עניין זה הינו נטל כבד מנשוא. שאלתי היא כיצד (אם בכלל) ניתן להשיג בגדים עבורו? האם יש הורים שיש להם בגדים לילדים שכבר אין להם צורך בהם? אודה על כל סיוע ועצה. תודה

בגדים זולים

אולי יעודד אותך שקצב הגדילה שלו יואט בחודשים הקרובים, יחסית לכמה שגדל עד כה, ובגדים יספיקו ליותר זמן. תקני לו דברים גדולים. לבן השנה שלי אני קונה דברים של גיל שנתיים לפחות. וכך זה גם מאד נח ומאוורר לו, וגם מספיק ליותר זמן, אפילו לשנה הבאה. אני מניחה שאין לך חברים או בני משפחה שיכולים להשאיל לך בגדים משומשים, אחרת לא היית שואלת. בכל אופן היום יש גם המון חנויות מאד - מאד זולות עם דברים יפים וטובים. וגם בשווקים יש בגדי ילדים טובים ואיכותיים שלא נראים "שוקיים". אני מדברת על בגדי גוף ופיג'מות במחירים של 10-12 ש"ח.. מכנסיים וחולצות יפים מאד ב12-17 ש"ח. במחירים כאלו את יכולה להרכיב לו מלתחה שימושית לכל הקיץ ב200-300 ש"ח. זה לא בחינם אבל זו הוצאה חד פעמית ולא אסטרונומית. חנויות לדוגמא: שוק בצלאל (ת"א) חנות "אנרג'י" במרכז "ביג" בבית שמש חנות "ג'וניור" במרכז קוסמוס ליד אשקלון (מצויינת) יש גם חנות שנמצאת באזור קניון איילון.

שרוֹן

New member
אם את באיזור ירושלים,

יש בנביאים ובתלפיות "בזאר שטראוס" זול שם מ-א-ו-ד. תבררי אצל חברות ושכנות, אם יש מישהי עם שקים בבוידם שהיא לא צריכה כבר. יש חנויות יד שניה עם דברים לילדים?

טאשקה

New member
אם הילד לא הולך לגן הוא אינו זקוק

להרבה בגדים. אני מכירה חנויות ממש ממש זולות באזור ת"א, ר"ג ויבנה. אם האזורים רלוונטיים בשבילך - תכתבי, ואני אנסה לברר את הכתובות ולפרט כאן.

ברחובות

את יכולה לקנות בבזאר העיר ברחוב הרצל. העתק מוקטן של בזאר שטראוס בירושלים. זול וטוב ויש שם הכל.

s i g a l d

New member
הייתי שם

והבגדים שם ממש ממש גרועים- הם נמתחים ונראים כמו סחבה כבר על הפעם הראשונה או שהם ממש מכוערים- שמעתי את ההמלצות והלכתי ומאוד התאכזבתי- לדעתי כבר עדיף ללכת לשוק אשדוד או רמלה.

niritcat

New member
גם יצאתי מרוצה מבזאר העיר.

יש לנו בגדים שקניתי שם לפני שנה שעדיין בשימוש שבועי.

אבא גאה

New member
חבר'ה - תלוי מה קונים.....

בזאר העיר היא רק חנות שמחזיקה בגדים מתוצרות שונות. חלקן טובות יותר חלקן טובות פחות..... אני מעולם לא התאכזבתי מבגדים של M&S למשל..... שמוכרים בבזאר העיר, לעומת זאת קניתי גם בגדים נוראיים באותה חנות....

veredy

New member
חנויות נוספות באזור יבנה....

ג'וניור- ביבנה ליד הסופר פארם (במרכז הישן). עבודי- ברח' הרצל ברחובות (קרוב לסלון שרית).

אפרתש

New member
עוד מקום

ענק העודפים ברחוב שלבים בדרום תל אביב כל שוק שהוא ומה עם חברות או קרובי משפחה?

למעלה