בגדים לנזקקים

blessed

New member
בגדים לנזקקים

מכיוון שמעבר דירה זה זמן טוב למיונים עשיתי סוף סוף קצת סדר בארון הבגדים. אז יש לי 3 שקים עם בגדים למסירה. הכל דברים טובים, לא שמעטס, שפשוט נמאס לי מהם או שיצאו מהאופנה. למי מוסרים את זה? אולי אתם מכירות מקום באזור המרכז שאוספים בגדים לנזקקים? אני מסתובבת עם זה בבגאז´ של האוטו כבר שבוע.

סיגל2

New member
אני יודעת שאגודת הסטודנטים של

אוניברסיטת תל אביב עושה עכשיו מבצע איסוף בגדים ישנים למען ילדים נזקקים אולי גם מה שיש לך יוכל להועיל. צריך להביא את זה לאגודת הסטודנטים של האוניברסיטה.

TIFS

New member
יש מרכזים של ויצו . ברמת אביב יש

ברחוב בורדצקי

יעלי2

New member
יש כמה וכמה אפשרויות זמינות

1) בצידי דרכים יש מכולות סגורות ועליהם פוסטרים שכתוב בגדים לניזקקים. יש צמוד לגשר של קניון הגדול בפ"ת לכיוון בית חולים בלינסון. יש ליד חולון ובמקומות אחרים. 2) המרכז הבינתחומי בהרצליה 9527272-09 בשיתוף עם רדיו 102 FM אוסף בגדים לנזקקים בחורף. אולי בטלפון הנ"ל אפשר לברר פרטים ואם זה באיזור שלך.. 3) ברמת השרון (אם את באיזור) יש ברח´ אוסישקין צמוד לבנין העיריה חנות לנזקקים ע"ש קובי בן שם שנפל באסון המסוקים. אני מסרתי לשם 3 שקיות מלאות נעלים במצב מצוין ויש לי גם שקיות באוטו שבדרכן לשם. היתרון=פתוחים בשעות נוחות ונמצאים על הכביש הראשי של רח´ ביאליק. 4) ויצו=צריך לברר שעות פתיחה. קיימים כמעל בכל עיר. 5) לצור קשר עם 106 בעיר שאת נמצאת ולברר איפה מוסרים בגדים משומשים. בכל עיר יש מחסן, רק שעות הפתיחה שונות. בהצלחה וכל הכבוד. עדיף למסור למי שצריך ולא לזרוק לזבל!

poogi27

New member
יש את פתחון לב

במתחם קונים חונים, באזה"ת החדש של ראשון, למטה בחניון

nikit1

New member
../images/Emo41.gifאני טועה או שדובר כאן על ארגון

של תרומה משותפת של בנות הפורום ע"י הדר? אני די בטוחה שהיה דבר כזה ואפילו רצו כאן שמות של אירגונים קטנים כדי לעזור דווקא לאלו שלא מוכרים ע"י רוב הציבור, אני פשוט לא מצליחה להעלות את העמוד של החיפוש. בכל אופן-שמישהי תאיר את עיניי- אם הוחלט לוותר על העניין או שאני לא הבנתי נכון..
כי לאט לאט מצטברת אצלי כמות יפה של בגדים למסירה וחיכיתי איתם להודעה כלשהי בפורום.אז אם לא- אני אתרום לבד

מיכלכהן

New member
אנחנו היינו בדיוק באותו מצב ואז

ביום שבת נסענו לבית השאנטי בנווה צדק ומסרנו את הבגדים.. ועכשיו אין יותר שקיות בבית שישבו שם משהו כמו חודשיים..

אמיקה

New member
בתל אביב - ממש בעליה של ארלוזרוב

יש שם פשוט מכולה קטנה, כתוב עליה שזה לבגדים לנזקקים. רוצה לשמוע דבר נורא עצוב? אצלנו פשוט מניחים בחוץ, ותוך שעה שעתיים יש מי שלוקח...(ולא עובדי התברואה)

אמיקה

New member
ארלוזרוב - העליה מאיילון

מול הכניסה לגבעתיים, בדרך לגשר, בדרך לארלוזרוב הרחוב..

איפה שהבחורות עומדות???

אני עוברת שם כל יום (נו, אני צריכה להגיע הביתה איךשהוא) אבל אני ממש לא מבינה איפה. יש להם שם את המכולה הזו.

nikit1

New member
../images/Emo124.gifמה, אף אחת לא יודעת?../images/Emo124.gif

לא נראה לי...
ליאת/רויטל/הדר- אני בטוחה שאני לא מדיינת את זה, אני פשוט לא מצליחה למצוא את העניין בארכיון...אז מה הוחלט בסוף? ויתרנו? שכחנו?

אני זוכרת שפעם הדר העלתה את העניין

הזה, אבל לא נראה לי שמשהו יצא לפועל. בכל מקרה שלי יש דברים כאלה לתרומה, אני הולכת איתם ל"פתחון לב" בראשון. או שאני נותנת את זה לחמתי, והיא דואגת להעביר את זה לעוזרת שלה שמכירה משפחות נזקקות ודואגת להעביר הלאה.

nikit1

New member
../images/Emo26.gifהדר וליאת- זו היתה יוזמה

שלכן ועכשיו כשהצלחתי למצוא את השירשור המקורי אני רואה שגם רוב בנות הפורום תמכו בעניין, אני לא מבינה למה זה פתאום ירד מהפרק. אני אשמח לקבל תגובה מהדר או ליאת אגב, מסתבר שכתובית בנושא רצה בשער הראשי של הפורום. ועוד אגב- רויטל, אני ממש שמחה שלפחות את זוכרת, כבר התחלתי לחשוב שאני מדמיינת דברים שלא היו

Hadar p

New member
זה לא ירד מהפרק זה פשוט בעייתי כי

זו ממש לוגיסטיק רצינית! כמעט לכל המקומות שהתקשרתי צריך שיבוא חונכים לעזור שם.... ואיך נגיע כולם? או שצריך לתרום כסף... או שאם אנחנו רוצות להביא בגדים וכאלו.....אז אין מי שיאסוף את הכל למקום אחד! נגיד שאפילו אני אאסוף את הכל אליי....איך תביאו אלי את הדברים? זו ממש בעיה כי אנחנו לא קרובות אחת לשניה מבחינת מרחק! האמת זה ממש מתסכל אותי....

אני חושבת שהכי טוב לבצע את כל העסק

הזה פשוט כל אחת או אחד שרוצה לתרום משהוא ישים פה הודעה בפורום ויציין מאיזה עיר הוא ואז אנו נרשום לאן אפשר לתרום לאיזה אירגונים שאנחנו מכירים מאותו האזור. האם מוסכם

למעלה