בגדים למלאות...

birka

New member
בגדים למלאות...

אהלן! אני מחפשת בנרות חולצות ומכנסיים מגניבות... אני מלאה, מידה 46... ולא ממש מוצאת את עצמי בחניות כמו עונות וכאלה... אני מחפשת בגדיים נקיים, בלי נצנצים ומליון צבעיים, בגדים לבחורה בת 23... לצערי כל החולצות ברשתות נראות קצת יותר מבוגרות ממה שהייתי רוצה...כנ"ל לגבי נעליים, אני לא מוצאת משהו עדין... מכירות אולי? אני גרה בחולון, אין לי בעיה להגיע לת"א...(מעדיפה שלא ראשון...:|) תודה!!! ריקי.

maya749

New member
תנסי באתרי מעצבים זונדה מעצבים או גוטיק

תנסי באתרי מעצבים באינטרנט זונדה מעצבים או גוטיק הם של מעצבים צעירים משנקר, יכול להיות שתמצאי שם משהו שיתאים לך

Fun Fair

New member
אווו...יש הרבה

לתמנון יש מידות עד 46, יקירי- רונן חן אלוף במידות 44-46 (בת"א, בבית טפר יש את חנות העודפים שלו שיש בה בגדים במחירים שפויים יותר. באופן כללי, בבית טפר יש עוד מעצבים, כמו סיגל דקל, שגם מעצבים למידות שמעבר ל 42). לפגנקה יש דגמים לא רעים (אך יקרים) וגם למנגו יד מידות 46.

birka

New member
אמממ

אני חושבת שיש סוגים של מידות 46... תמנון קטן עלי... ובגדי מעצבים מנסיוני המועט לא ממש יושבים עלי טוב...:+/

Fun Fair

New member
לומר לך את האמת?

לומר ש"בגדי מעצבים לא יושבים עלי טוב" זה הטעות הכי גדולה שיכולה להיות, מסיבה מאוד פשוטה: ההבדל בין מעצבים לבין זארה/מנגו וכו', הוא שהדגמים משתנים וכנ"ל הגזרות. אני, למשל, מאוהבת במכנסיים של רונן חן (וחיפוש קצר בפורום יגלה לך כמה אני ממליצה עליו) ובאופן כללי משוכנעת שיש לו בובת מדידה במידות שלי (שהן לא באמת קטנות...), כי אין דרך אחרת להסביר את זה ש 99% ממה שאני מודדת אצלו יושב עלי מושלם. אני באמת חושבת שהוא אחד המעצבים היחידים שלא מוגדר כמעצב למידות גדולות, שבאמת מבין מה זה גוף של אישה (כזה שבא עם טוסיק וציצים ופולקעס לפעמים ולאו דווקא במידות של קייט מוס ביום רע).. לעומת זאת, אצל דפנה לוינסון (שגם אותה אני מאוד אוהבת), אני לא מצליחה לקנות מכנסיים כי למעט דגם אחד ישן, הם לא כ"כ מתאימים לי. לעומתם, סיגל דקל בד"כ טובה לי ואצל סיגל אפוד- זה תלוי באיזה יום אני מגיעה...
בקיצור- שווה לנסות. אגב, יש מודעה בלוח האירועים של חנות בשם "בורדו" שיש להם גם מידות גדולות יותר (אאל"ט הם בכפר סבא?) ובראשל"צ יש לך את אטי יעקובסון שמעצבת ותופרת עפ"י התאמה אישית, אבל יש לה גם בגדים וגזרות מוכנות. (דיסקליימר: מעולם לא הייתי או קניתי בשתי החנויות הללו ועל כן אני לא יכולה לערוב לדגמים או למבחר
)

Fun Fair

New member
והנה המודעה

בורדו בכפר מלל (ולא בכ"ס כפי שציינתי בטעות
) המכירה אמנם היתה בסופ"ש שעבר, אבל אני בטוחה שיש להם מה להציע גם בימים כתיקונם..

קשכפית

New member
שווה לך לבדוק גם בחנות "מונסון"

בדיזנגוף סנטר, ראיתי שיש שם מידות גדולות וסגנון בגדים סוג של זרוק משהוא הרבה בדים בצבעים חלקים כמו שאת מחפשת, ירוק, כתום, אדום וגם עם דוגמאות לא נצנצים אלא סטייל של בגדים נוחים ומאווררים, יש הרבה חולצות/סריגים כאלה שאפשר לשלב על מכנסיים שגם הם עם גומי ולא צמודים.

למעלה