בגדים לאירועים

בגדים לאירועים

אני בשבוע 19, צפויות לי 3 חתונות במהלך ההריון, כאשר אחת בעוד שבועיים והשתיים האחרות במאי וביוני. שתי החתונות האחרונות הן של שני בני דודים שלי מאותו צד. בד"כ אני אוהבת ללבוש שמלות לאירועים. אני קצת קצרה במזומנים, אז אין לי אפשרות קנות בגד לכל ארוע איך מומלץ לארגן רכישה חכמה, משהו שיתאים לחורף ולקיץ ולא יראה שאני לובשת אותו דבר בחתונות של המשפחה?

sexy nine

New member
אז ככה

קודם כל מכנסיים שחורים, עדיף עם ברק שיהיו אלגנטיות. לאירוע אחד אפשר גופיה אלגנטית בשחור או אפילו בצבע אחר, גופיות בעיקרון הן לא מוצר יקר אפילו אם הן אלגנטיות. לאירוע השני הייתי קונה חולצה או גופיה שונה לגמרי מהקודמת. לא אמור לצאת סיפור יקר. אל תשכחי שעם תכשיט דומיננטי באירוע אחד כל ההופעה יכולה להשתנות ולא להיראות דומה בכלל.

sexy nine

New member
בכיף

אגב, הקיץ יהיה מאד אופנתי כל מיני צעיפים דים, זה גם אביזר שמוסיף להופעה ומשנה אותה.

בגדי הריון ורצועות בטן

יש כאן בתל אביב משהו חדש מישהי שמוכרת מהבית בגדי הריון של GAP בגדים ממשם יפים ותאמיני לי מחירים נוחים זה נמצא בתל ברוך הכתובת של האתר www.rellybelly.co.il שמלות ערב מרשים ומפואר בחיר של עד 230 ש"חמכנסיים ב170 ש"ח , וחוץ מזה בגדים יפיפיים שמתאימים גם לאחר ההריון.....אני אישית התאהבתי בנוסף יש את רצועות בטן של עיגולים אופנת הריון עכשיו היא מוכרת עודפי יצור וכו' רק בבית שלה במחיר זול יותר....לדעתי למה להתחיל ללכת לתפור ולהתרוצץ!!! יש לי לפחות 5 רצועות שאני מגוונת וכולם חושבים שאני מתחדשת בבגדים..

sexy nine

New member
רצועת בטן זו רצועה ששמים

מתחת לחולצה ומעל המכנסיים והיא מאפשרת לך להמשיך ללבוש חולצות לא ארוכות במיוחד מבלי שיראו לך את הבטן. יש כמה חברות שמיצרות את הרצועות האלה ואחת מהן זו עיגולים, לזה היא התכוונה.

למעלה