בגדים לאירועים

בגדים לאירועים

צהרים טובים לכולם,סוף סוף הצלחתי להכנס לפורום ורציתי להודות לכן היות ובשבועות האחרונים היתה לי בעיה טכנית להכנס לפורום דרך העבודה ,אולם קראתי את כול ההודעות שהיו קשורות לבגדים לאירועים ולמדתי מהם הרבה מאוד. אחי התחתן בשבוע שעבר והייתי זקוקה נואשות לבגדים חגיגים במיוחד והיות ואני מידה 6 זה היה מעט מתיש אבל בסוף מצאתי ורציתי לשתף אתכם במסעותי אחר הבגד הנבחר. את בגד החתונה קניתי בחנות של המעצבת פנינה ארן בכ"ס ,מכנס שחור נופל וחולצה שהיתה שוס אמיתי ....חולצה שחורה בגזרת משולש עם טול שחור ופרחים כסף מעל וקיבלתי על זה המון מחמאות ,חוץ מזה לחינה קניתי חולצה של אלונה מירון בסגנון הודי בצבעים של טורקיז וקרם(יש גם בגוונים של סגול וגם כתום) במחיר של 200 ש"ח בחנות מתוקה בכ"ס וגם זה היה מיוחד מאוד ,ולשבת חתן קניתי חולצה בגזרת משולש שחורה עם פרחים אדומים משרינה בעזריאלי במחיר של 200 ש"ח גם כן . אז רציתי שוב להודות לכם כי הסתובבתי הרבה מאוד בחנויות שהמלצתן והבחירה היתה קשה ,חשוב לי לציין שבאישה אישה יש דברים אלגנטים אבל לצערי הם היו לי מעט צמודים וגם בשרינה יש מבחר מעניים גם ליום יום , אמשיך להלאות אתכן בנושא החנויות בהמשך תודה אורית

שמחה לשמוע שהפורום עזר לך ,

ובהחלט הבגדים לחתונה נשמעים מעניינים ויפים ( במיוחד החולצה)

Agnetta

New member
ואיפה זה בדיוק החנות של פנינה ארן??

נישמע לי ממש מעניין...

DREAM111

New member
אורית קודם כל ../images/Emo49.gif לחתונת אחיך

אני מאוד שמחה שהפורום נתן לך יד למצוא פתרון ונשמע פתרון טוב מאוד לפי התיאורים שלך לקנית ביגוד לאירוע. אהייה חצופה ואשאל בכנות אולי יש לך מצלמה שתוכלי לצרף לנו תמונה של החולצות הללו שאת מתארת
אני יודעת שאני אשמח מאוד לראות אותן. ברוכה המצטרפת שמחה שהסתדר המחשב ואת גם יכולה לכתוב ולא רק לקרוא. מחכים לשמוע עוד טיפים והמלצות.

תודה על התגובות

החנות של פנינה ארן נמצאת ברחוב הכרמל 16 בסמוך לקניון ערים ,שתי חנויות נוספות ממולצות הן מבחינת היחס והן מבחינת המגוון הרחב של הבגדים הן-מתוקה בויצמן 117 כפר סבא ומיתוס ב"קניון" לב העיר בהרצליה , שתי החנויות מחזיקות את מגוון המעצבים למידות גדולות כ-ינון,אלונה מירון,אטי יעקובסון,שילובים והשדרה החמישית. בנוגע לתמונה ,אני מבטיחה בהקדם לשים אותה ,אני פשוט מחכה שהתמונות יגיעו מצלם החתונות עצמו. המון תודה ויום כתום לכולן. אורית

למעלה