בגדים חמים לחורף

giuliana

New member
בגדים חמים לחורף

אילו גופיות\תחתונים\גרביים\. גטקעס כדאי לקנות לאמון מתקדם בחורף מדברי?

3תיתי

New member
תשאלי את הילד...

שלי למשל, ממש לא רצה גופיות וכו', כי היה לו חם מדי. בשמירות לעומת זאת, היה צורך בכפפות טובות ובחם-צואר

סמדר בנ

New member
מניסיוני

קניתי גופיות תרמיות (בד דק גם שומר חום וגם מנדף) - יש בחנויות של מטיילים (ריקושט, למטייל וכו'), די יקר לצערי. בהמלצת טנצר כאן רכשתי גופיה מצוינת בחנות של רוכבי אופניים. קנינו כפפות תרמיות דקות שניתן לעבוד איתן. גרביים - רכשתי גרבי מסע תרמיות. לחיילת שלי שהגדוד שלה ברמת הגולן תיגברנו את החרמונית בכל דבר תרמי שמצאנו
ולמרות הכל הקור חדר. את האימונים המדבריים שלה עשתה בקיץ ... החיילת השנייה משרתת במדבר ובחורף אכן היה שימוש רב במוצרים תרמיים. הפטנט הוא שכבות ולא שכבה אחת חמה. חם-צואר הוא מאוד שימושי. צידנו אותה גם בשקיות חימום - יעיל בשמירות לשים בכיס או בנעליים.

giuliana

New member
תודה על גילוי העולם התרמי...

לא ידעתי שיש כזה שפע ... יש עוד כמה חודשים לפני הקור אבל לפחות אני יודעת עכשיו מה צריך

2mia

New member
קניתי לבן שלי גופיות תרמיות,גרביים

של מסע, כובע וצעיף רק בצבע חאקי(להם אסור שחור).הוא לא רצה גטקס.

mikca

New member
בנוסף לטרמיים, הכפפות ומחמם צוואר,

קנינו גם מעיל פליז צבאי (בריקושט). הבן דווח שמאד עזר לו בחורף המדברי.

giuliana

New member
מותר ללכת עם מעיל פליז?

מתי הולכים עם זה? על מדי ה-ב בבסיס?

2mia

New member
הקרביים מקבלים מעילי פליז

ובסוף המסלול קבלו אחד ממש שווה(לדעתי מספונסרים) אז אין טעם לקנות.

mikca

New member
../images/Emo10.gif הבן שלי לא קיבל, או שאולי

תותחנים לא נחשבים מספיק קרביים, למרות שהם מוגדרים כך

the gypsy

New member
מיקה, מוזר בגדוד של הבן הם קיבלו

בסוף המסלול, עם הסמל של הגדוד עליו...אולי היתה יוזמה מקומית

סמדר בנ

New member
זה בד"כ

יוזמה של היחידה והם גם משלמים על זה אם איני טועה (או מקבלים תרומה). הצבא שקל לא מזמן להכניס את הפליז במקום הסוודר הנוראי

mikca

New member
מותר על מדי ב' אבל אני לא

בטוחה שמותר בטירונות למשל.

הי ג'וליאנה

תתיעצי עם הבן. אני כמו כל אמא פולנייה הצטיידתי בכל מה שצריך ,(גופיות חמות, געטקס ,גרביים). עם הגרביים הם הולכים גם בקיץ, גופיות חמות חלילה וחס (הרי מקפלים שרוולים ובמקרה קיצוני שקר מאוד שמים על החולצה הקצרה מעיל) . געטקס, לא רצו אפילו לשמוע. אם את גרה בעירי הכי זול במרכז שמעיה (מול קופ"ח כללית).

ועוד דבר קטן.

איני יודעת באיזו יחידה בנך, אז אם את קונה קני בכמויות קטנות. יש יחידות שמחלקות בשפע את כל הציוד + כובעים ,מעילי פליז ועוד. חבל להוציא סתם כסף.

סמדר בנ

New member
השרוולים המקופלים

זה על מדי א', הדאווין כשיוצאים הביתה..... מדי ב' זה סיפור אחר. יש מקומות שאין ברירה וחייבים בגדים תרמיים (הגולן, גוש עציון, במדבר בחורף). הילדה היתה יוצאת מהבית בשיא החורף עם חולצה ושרוולים מופשלים - כמובן ללא מעיל או חס וחלילה סוודר. פעם הצעתי מטרייה....לו מבט יכול היה להרוג
מעיל א' הוחזר לבקו"ם בנילון....מעיל ב' דווקא תפקד, כנ"ל החרמונית וכו'. מאוד תלוי באיזור הפעילות, סוג הפעילות, כמה שמירות עושים ועוד. אם מדובר על אימון במדבר בחורף, יש סיכוי שיהיה צורך באמצעי חימום. הלילות ממש קפואים.

למעלה