בגדים ונעליים

dorlim

New member
בגדים ונעליים

מתייעצת במקביל בשני הפורומים: |כוכב| בגדים - יש לי שני זוגות מכנסים (חמודים מאד) באורך 7/8 (לא במקור, אבל ככה זה בגובה שלי
) בנתים הם גדולים עלי ונראה לי שעד שהבטן תגיע לגודל המתאים יהיה קר מדי - רעיונות איך להאריך את המכנס בצורה שתראה טוב יתקבלו בברכה. אגב, המכנסים אחד לבן והשני ורוד |כוכב| נעלים - לצערי הרב אני בכיוון של לפתח בצקות
ונראה שצריך לרדת מהעקבים. צריכה המלצות לנעליים נוחות, בדוגמא קלאסית סייגים שחובה לקחת בחשבון: - לא יכולה להסתובב עם קבקבים זה לא מתאים לי לא לסגנון הלבוש ולא לצרכים, צריכה משהו מכובד ואלגנטי. - אני שיא השמרנות בנעליים! (כן, כן, אני מודה....) ולכן צריכה דוגמאות קלאסיות היש חיה כאזת????? אם אתן יכולות לצרף קישור או תמונה תבורכו

sexy nine

New member
רעיונות

בקשר למכנסיים, לא בטוחה שחייבים להאריך. אני חושבת שכל הארכה לא תתקבל ממש יפה. מגפיים בחורף יעשו את העבודה בלי לקלקל את המכנסיים. לגבי הנעליים, ממליצה לך להגיע ל- weekend, שם אפשר למצוא נעליים איכותיות כמו למשל של ד"ר מרטינס. אם את לא מכירה, את ד"ר מרטינס הן נעלי נוחות אורטופדיות אבל יש להן קטע אופנתי. אני קניתי מגפיים שלהם מעור חום ואני מאד מאד מרוצה.

למעלה