בגדים בת"א

leprechaun3

New member
בגדים בת"א

שלום לכן! רציתי לבקש משהו... אני רוצה בקרוב לנסוע לת"א לחפש בגדים. מאחר שאני גרה בצפון אני לא כל כך מכירה את העיר, והייתי רוצה מקום אחד שיש בו כמה חנויות למידות גדולות, נגיד רחוב אחד או קניון, ככה שאני אוכל לחפש בכמה מקומות אבל לא להסתובב יותר מדי בעיר. ההעדפה היא לא לחנויות כמו עונות ומתאים לי, שיש גם בצפון, אלא למשל לילית וורדה שקראתי עליהן פה הרבה וחנויות שהן לא רשת. יש לכן הצעות למקום כזה?

DREAM111

New member
היי

קודם כל לילית ורדה אין בת"א לצערי. אבל כן אם את רוצה אז יש שני מקומות שהייתי ממליצה כמרכזיים אולי אפילו שלושה אבל על השלישי לא בטוחה כל כך. יש את קניון עזריאלי ששם יש בודאות את שרינה ויש את קרייז ליין ובכלל צריך לשוטט ולבדוק. המקום השני זה ברח' אלנבי שם יש את אנה שלהם יש בגדים במידות גדולות יש את מתוקה ובשוק יש דוכנים שיש להם מידות גדולות. המקום השלישי זה דיזנגוף סנטר ואולי גם רחוב דיזנגוף עצמו גם שם צריך לטייל לראות ולנסות את מזלך בנושא. את יכולה להיכנס למאמרים ולראות לך כתובות לעשות לך איזשהו מסלול של מה שמעניין אותך ולנסות לטייל לפי זה. נשמח לשמוע איך היה הביקור בת"א.

SnoopyGirl 25

New member
לא כל כך בת"א, אבל...

אם את כבר מגיעה לאזור המרכז, יש את בילו סנטר (בצומת בילו). זה מתחם אחד ענק שמרוכזות בו די הרבה חנויות בגדים, בין השאר של: מתאים לי, עונות, קרייזי ליין ולילית וורדה (חלקן חנויות עודפים). שווה לך אולי לשקול לנסוע לשם, זה מאוד נוח שהכל מרוכז במקום אחד. את ת"א אני פחות מכירה, אז אני לא יכולה לעזור. מצטערת..
בהצלחה!
סנופי.

leprechaun3

New member
העניין הוא

שמתאים לי, עונות וקרייזי ליין יש גם בצפון, ואני ספציפית מחפשת חנויות שאין בצפון ומקומות שאני לא מגיעה אליהם בד"כ. ההצעה של דרים לגבי אלנבי נשמעת לי לא רעה, אם יש שם גם את מתוקה ששמעתי עליה טובות וגם את אנה, שלא שמעתי עליה בכלל אבל לא יזיק לנסות.

Agalgala

New member
אם את כבר בנחלת בנימין, תני קפיצה

גם לדיזינגוף סנטר (הקניון) - יש חנות שקוראים לה "מטושקה". אגנטה כתבה לא מזמן על החנות - חפשי בשירשורים קודמים. כדאי לך לנסות. גל

leprechaun3

New member
איפה זה נחלת בנימין?

אני חשבתי ללכת לאלנבי, לאיפה שדרים הציעה. זה קרוב לנחלת בנימין או לדיזינגוף סנטר? אגב, כשאני אומרת קרוב אני מתכוונת שאפשר ללכת ברגל.

silvey

New member
באלנבי 67 בקומה השניה יש את..

גולברי, חנות עודפים ואם אני לא טועה למטה ישנה חנות רגילה. ואם כבר אלנבי, לא להפסיד את שוק בצלאל הסמוך, בימים טובים ישנן שם מציאות של עודפים מחנויות מוכרות. ואם עוד יש לך כוח אז תיכנסי דרך המדרחוב לרחובות התבור, שפ"ר, מוהליבר ששם ישנן חנויות המפעל של עונות, אשה אשה, ועוד. תנסי להיעזר בכתובות שבקישורים למעלה, תרשמי על דף את הטלפונים והכתובות להתמצאות. יהיה לך יותר קל כשתגיעי לאזור. בהצלחה בקניות ושיהיה לך יום כיף ובילויים.

החורזת**

New member
יש גם את בית רומנו שזה על דרך סלמה

קרוב לנחלת בנימין ויש שם הרבה חנויות קונפקציה שתופרים בגדים במידות גדולות.

סליחה אבל יש לך לילית ורדה גם בצפון

יש לך אותם במתחם יוניברס קלאב בנשר קניה מהנה

leprechaun3

New member
אוי, את רצינית?

לא היה לי מושג! אני אלך לשם בהקדם האפשרי. תודה!

רצינית לחלוטין

וזה נמצא בדיוק בכיוון הנגדי מהיונברס ליד המגה החדש שנפתח שם ואם אני לא טועה זו אחת מחנויות המפעל שלהם

Agnetta

New member
אולי תנסי את "נאש נאש"?

יש סניף במרכז שוסטר ברמת אביב ויש את הסניף השני באפקה. לא קשה להגיע ויש מידות מגוונות ודברים שוניפ מאלה שיש בחנויות רשת. יש קישורים למעלה לחנויות שלהם. לילית וורדה יש דווקא בירושלים חנות מאוד מוצלחת (עברתי במקרה ביום חמישי במרכז העיר וראיתי) ואפרופו לירושלמיות, יש שם מלא מידות, ואפילו מאוד גדולות וחופשיות. ורוב החנות ב 50% הנחה.

DREAM111

New member
לגבי אלנבי

תראי אלנבי נחלת בנימין שוק בצלאל שוק הכרמל ודיזינגוף סנטר הם כולם באיזור מקורב אחד לשני דיזינגוף הוא המרוחק משניהם אבל אם את מתחילה בנחלת בנימין אלנבי שוק הכרמל ועוברת לשוק בצאלאל בהמשך הרחוב למטה את מגיעה לדיזינגוף ודיזנגוף סנטר כמובן.

למעלה