בגדים בניורק

shiri boston

New member
סליחה, אבל ממש לא אהבתי

ולא יכלו לשים דוגמניות קצת יותר נורמליות? חלק מהענין של להסתכל על קטלוג, זה לראות אנשים יפים.

anatul

New member
מה שכן יש לה ציצים גדולים...

אבל ממש סתם דוגמנית... בטח הבת של הבעלים...

zoti

New member
איכס !

ממש גועל נפש. כל ההגדלות חזה האלה עושות לי בחילה. יום אחד יתלש להן הציץ.

תותי-בת

New member
חופשי יש לה לא משהו אפילו לי יש יותר גדולים חחחח ../images/Emo6.gif חוצמזה שהיא נראית לא משהו כי היא לא מחייכת סתם עומדת כמו נפטית! מבטיחה לכם שאם הייתה מורחת חצי חיוך היא הייתה נראית לכם הרבה יותר טוב, שבת שלום לכולם, ליאת.

MicMik

New member
נפטית? אני ממש לא מעודכן בסלנג

העכשוי שיש בארץ. עד שהפנמתי את יש מצב-אין מצב את באה לי עם נפטית

רק זה?

ומה עם חבל"ז? קצב ייצור הסלנג בארץ הוא רצחני... אני מצטרף לבקשה להסביר מה זה נפטית. גם אני מודה ומתוודה שאני בור ועם הארץ בעניין הזה.

תותי-בת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נפטית? חדש? חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ממש לא - מילה השגורה בפי ה"חבורה" משהו כמו שנתיים++ ואין לזה הסבר מפורש - זה פשוט צורת התנהגות לא נחמדה ולא חביבה במיוחד, עשיית פרצופים לרעיך.. ועוד כמה דברים לא נחמדים - בקיצור:נפטית. שבת שלום, ליאת.

MicMik

New member
אתר חובבני

אין התאמה מינימלית בין הנתונים של הדוגמנית לגזרות של הבגד. בחלק מהתמונות היא נראית כאילו קנתה בגדים בבזאר בתחנה המרכזית. צריך לדעת איפה לא לחסוך, גם אם הבחורה מתנדבת וחוסכת לכם הרבה כסף, בחשבון הסופי רק תפסידו. היא אפילו לא יודעת איך לעמוד כמו דוגמנית. חוץ מהבעיות עם הדוגמנית, חלק מהצילומים עשויים גרוע, עם תאורה של סרטי אימים. כמו כן- מלא באגים באתר עצמו, הרבה עבודת תכנות יש לכם לעשות. תאורה מזעזעת אמרתי?

למעלה