בגדים בבודפשט

micpri

New member
בגדים בבודפשט

בעקבות כל השאלות על חנויות בחו"ל - מצטרפת גם. מישהי מכירה חנויות במידות גדולות בבודפשט? ובכלל רשתות אירופאיות שמוכרות למידות גדולות, חוץ מh&M שאת הכתובת שלהם בבודפשט כבר ביררתי? תודה, מיכל

orlu

New member
החנות ממנה קניתי את הבגדים שאני רוצ

למכור כעת כי הם גדולים עליי. WOLLA POPKEN בכל הקניונים חנות לא זולה..בגדים קלסיים גם ספורטיביים..א אני מאוד אוהבת את הבגדים שלהם מאוד איכותיים עכשיו את מגיעה בזמן יקר כי זו תחילת עונת סתיו חורף..אבל תמיד יש מציאות...החל בחולצות פשוטות טרנינגים חליפות עסקיות מעילים מדהימים......יש להם גם אתר כנסי ותראי לפני שאת מחפשת. דווקא בקניון ניוגטי שהוא הכי פופולרי לא מצאתי אף פעם כלום והכל מאוד יקר והמוכרות לא הכי חביבות בקניונים אחרים מיבחר ענק.

micpri

New member
תודה. חנויות במחירים עממים יש שם?

ובכלל עד איזו מידה יד בחנויות "רגילות"?

Agnetta

New member
פעם אחרונה שהייתי בבודפסט רכשתי

ב M & S יעני מרקס אנד ספנסר הבריטיות , החנות היתה ממוקמת ב"וצי אוצה" המדרחוב שלהם. במרקס יש מידות עד 22 שזה בערך 5 של "מתאים לי". וגם רכשתי סוודר ב"בטי ברקלי" שזאת מעצבת שיש לה חנות לא רעה בסביבה, אבל זה די יקר. מעבר לזה אני לא זוכרת, כי התרכזנו בעיקר בקניית מפות רקומות ופפריקה.

Olga1986

New member
בוקר אור../images/Emo140.gif

לפני מספר חודשים היה שרשור שגלש לנושא חנויות למידות גדולות בבודפשט. ממליצה לך לעיין. הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=162&msgid=73209892

למעלה