בגדים אופנתיים לגבר צעיר

בגדים אופנתיים לגבר צעיר

שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לתת לי מקומות שאפשר לקנות בגדים אופנתים במידות גדולות לבחור צעיר בתל אביב. אני מדברת על מידות 50 בערך ומחפשת דברים לא יותר מדי יקרים, שאפשר לקנות מתלחה ליום יום בלי בעיות. שמתי לב שלמרות שלבנות מלאות כבר יש כמה רשתות וגם חנויות עצמאיות, לבנים זו עדיין משימה קשה מאוד.

DREAM111

New member
שלום לך כלה אדומה וברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני יודעת על חנויות בראשון. יש במעלה הדף מידע על חנויות גם לגברים ויש אינדקס מידע כללי על מידות גדולות כדאי אולי להציץ. אני מבטיחה לבדוק מחר בבוקר עם אבי שיהיה בריא על חנות מסויימת בת"א שיש להם מידות גדולות והכל.

DREAM111

New member
תציצי באינדקס מידות גדולות

החנות הראשונה זה בת"א ויש שם עוד הרבה.

מובן שהסתכלתי באינדקס, אבל מנסיוני

בדרך כלל בחנויות הללו יש בגדים יותר מבוגרים, ואני מחפשת דברים צעירים. אני לא מדברת על ג'ינסים מתרחבים לגבר, אבל כן על דגמחים נחמדים וחולצות טריקו מחמיאות עם הדפסים מעניינים.

DREAM111

New member
כלה אז אולי כדאי להתקשר לפני

שהולכים לשם ולשאול טלפונית ואם כן אז לגשת ולהתרשם.

מידה 50 זה לא גדול לגבר...

במשביר מחסני אופנה יש מכנסי גברים עד מידה 62.... במשביר לצרכן יש במחלק גברים עד מידה 50 למיטב ידיעתי... ברשת זיפ יש עד מידה 50 + לגברים... לא מכירה עוד חנויות לגברים אבל חוץ מקסטרו מן, פוקס וליוויס\ קרוקר\ לי קופר שזה גם ככה יקר בטירוף כל הרשתות מחזיקות מידות כאלה למיטב ידיעתי... הייתי הולכת המון לקניות עם האקס שלי והוא היה מידה 46 והמון פעמים הכל היה גדול עליו.

טלייה

New member
שלום כלה אדומה!

אני יכולה להמליץ לך על רשת החנויות "האנגר" (אני מכירה בבת ים וראשון לציון). לפי מה שראיתי, יש להם בגדים לנשים ולגברים, זולים ולכל המידות. מקווה שעזרתי ובהצלחה!

אני יכול להמליץ לך על חנות שנקראת

BIG MEN בירושלים. נמצאת ברחוב הנביאים בבנין ארלדן. יש שם כל הסגנונות בכל המידות ומחירים בד"כ סבירים.

למעלה