בגדיםם...

uri80

New member
שום דבר. טוב בדיוק כמו שטריימל בטמפרטורות

ארץ-ישראליות של 30 מעלות צלזיוס.

רות014

New member
בגדיםם...

טוב אז מצבי די עגום.. אין לי בגדים ליציאות וחוש הטעם שלי שואף למינוס.. יש פה מישהי שרוצה להתנדב לבוא איתי לקניות בירושלים..

nini132

New member
מצטרף

מנדב את רות

Sonic hedgehog

New member
לא עדיף פשוט למצוא את הטעם שלך

גם אם הוא שונה במקום להתלבש עפ"י הטעם של מישהו אחר?

רות014

New member
טעם שלי? אין לי כזה דבר.. זה הבעיה..

בחיים לא קניתי בגדים.. גם לא בתור דתיה.. תמיד קיבלתי.. ואני צריכה שמישהי תבוא לראות שאפשר בכלל לבוש כזה דבר..

Sonic hedgehog

New member
לכי לחנויות תמדדי כל מה שסמי מוצא חן בעינייך

ותראי למה את מתחברת.

רות014

New member
לא יודעת.. זה נשמע לי מפחיד ללכת לבד..

בעיקר שהדבר היחיד שאני זוכרת מחי זה חצאיות מטאטות את הרצפה. וגם מבחינת מחירים וכאלה.. איך אני ידע שלא מבלפים עלי

Sonic hedgehog

New member
אלה אם כן את קונה בשוק

המחיר על התגית הוא מחיר הבגד. אולי תלכי עם מישהי שגם אין לה דיעה מוצקה לגבי בגדים כך שבמקום שהיא תלביש אותך על פי הטעם שלה תוכלו שניכם להוועץ אחת בשניה.

רות014

New member
אני בעד מה שבא ברוך הבא

אם אני יתחיל לחפש מתחת לבלטות אנשים שיבואו איתי אני לא יגיע לשום מקום

0Neo0

New member
תנסי להתחבר לטעם של עצמך ללא דעות קדומות..

צר לי...אני גבר...הייתי מתנדב אם לא...

מIתר לי

New member
תחנה מרכזית בירושלים

אם אין לך בעיה איתה יש שם פוקס, זברה והעין השלישית תחפרי שם, תהדפי הצעות עזרה של המוכרות, קחי לך את כל הזמן בעולם, בסוף תמצאי משהו לכל בגד יש תוית מחיר, ואם יש מבצעים הם רשומים בצורה ברורה גם אני קשה מאד בבחירת בגדים ושונאת שבאים איתי כי בסוף אני יוצאת עם מליון דברים שבחיים לא אלבש הסגנון יגיע עם הזמן

מIתר לי

New member
חפרת שם טוב?

אני האחרונה שזורקת עלי בגדים של פרחה, אבל יש שם בין הקולבים מציאות שלא תאמיני! הסוודר הכי יפה שלי משם, וכל פעם שאני לובשת אותו אני זוכרת את אחיו התאומים- הכחול והאפור יש שם גם טרנינגים לבית, ג'ינסים יחסית לא יקרים, מכנסיים מחויטים אם את רוצה חבל לשלול כל כך מהר
הייתי חורשת את זברה בירושלים ובבאר שבע, אם חופרים שם טוב מוצאים בגדים נהדרים! ואני אחת סופר בררנית בבגדים

במבה9

New member
דברי איתי

יש מצב רע שבעוד שבועיים אני מובטלת, יהיה לי הרבה זמן לשופינג.

למעלה