בגדו בי

חגי21

New member
בגדו בי ../images/Emo7.gif

אחרי 6 שנים של היכרות אתמול זה קרה על חם..... אני יוצא עם בחורה כבר 6 שנים on off מתחילת הקשר אהבתי אותה. לקח לי שנתיים לשבות אותה בקיסמי ולבסוף היא התאהבה, רק הצרה היא שידעתי מלחתכילה שהיא בחורה צרה ועדיין העדפתי לטמון את ראשי בחול. תמיד היא הייתה מקבלת שיחות טלפון מוזרות מגברים ותמיד ששאלתי קיבלתי חצאי תשובות לא מובנות אתמול זה כבר היה השיא היא הייתה אמורה לצלצל אליי ב8 אולי לבוא לישון אצלי אבל הטלפון לא הגיע... בשלב זה כבר כל כך שבעתי מחשדות ניגשתי לביתה דפקתי על הדלת ומן הדלתהיא לא יצאה. הנחתי מגבת על ידית הדלת ותיכננתי לבוא באמצע הלילה לראות אם המגבת הוסרה (סימן שהיא ניכנסה באמצע הלילה לבית). חזרתי לביתי מתוסכל וממורמר, ישבתי בחדרי ולפתע היא הגיחה מן הדלת כולה לבושה חגיגי וריחנית. שאלתי לפשר הדבר והתירוץ "לתומר היה יומולדת" ברח לה מבלי לשים לב. שביקשתי את מספרו של תומר לאחל לו מזל טוב היא סירבה בתוקף והתחילה בהאשמות כלפיי (ההגנה הכי טובה היא התקפה). כעסתי צעקתי.....היא הלכה...... היא התחילה משוטטת ברחובות ואני שמכיר רחוב או שניים גיליתי כי לא לביתה היא הולכת.(להזכירכם השעה כבר 1 בלילה) אחרי הליכה של 5 דקות היא עמדה ליס דירת קרקע והחלה לצעוק "אבי" "אבי" ובחור יצא מן הדלת הקידמית היא נכנסה ויצאה בשעות הבוקר המוקדמות.... את הלב שברו לי לא מעט פעמים אבל אני זו הבגידה הראשונה
אני לא מצליח להוציא את הכאב וגם לא את הדמעות 6 שנים מחיי נעלמו כלא היו. איך מסירים כאב כל כך גדול מהלב?

היא לא שווה את זה

יש כאלה שפשוט לא שווה לבכות עליהן. בטח שלא תמצא כאן נחמה אבל אם תפנים שכנראה זו לא הפעם הראשונה שלה לאט לאט הזמן יעשה את שלו . נראה לי שמוסר ואמינות לא היו מנת חלקה והעדפת כל השנים להעלים עין. ברגע שקצת עמדת על שלך זה התפוצץ. אולי אם היית עושה את זה קודם זה לא היה נמשך 6 שנים. ומה עם הכאב? זה יעבור עם הזמן. אין לי איך לייעץ לך מה לעשות כל אחד והכוחות הנפשיים שלו אבל תוציא, תכתוב ולאט לאט תקיא אותה ממך. גם להכיר מישהי אחרת כמה שיותר מהר יקל עליך. אז בהצלחה

חגי21

New member
אני ממש לא יודע איך ../images/Emo7.gif

אני כל כך אוהב אותה
אני יודע שזו אשמתי שלא גיליתי עוד קודם לכן

seeyou

New member
-אי אפשר להסיר את הכאב- אבל

אם תשנה את הפרוש של המעשה שלה תרגיש יותר טוב... אין ביטוח או ביטחון שבין זוג או בת זוג לא תבגוד בשלב כזה או אחר בחיים. יש "בחוץ" הרבה פיתוים ויש "בפנים" (בתוך הזוגיות) הרבה ניגודים-כעס-חוסר של....הרבה דברים. תתנחם-אתה לא היחידי ועוד דבר זאת לא הפעם האחרונה שתעמוד במצב מביך כזה. יוסי

חגי21

New member
תודה רבה על הניחום המוזר

אני מסרב לחיות בהרגשה שכל מי שאצה איתה אי פעם תבגוד בי למרות שיש ראליות בדברך יש גם לואליות בחיים ואם לא טוב ניפרדים ולא צריך להגיע למצב של בגידות לא טוב אז ניפרדים

חגי היקר,

הרי אתה בעצמך אמרת שטמנתך ראשך בחול. כעת כשאתה מודע שהיא ניצלה את אהבתך ויושרך, כולי תקווה שתצליח להתגבר על הכאב. ככה זה בחיים. יש עליות ויש מורדות. אבל כבשר ודם מבטיחה לך שתתגבר ותמשיך לזרום הלאה בחייך. אתה צעיר וכל האפשרויות מונחות לפניך, רק אם תבחר לעשות כן. זה בסדר להתאכזב, לבכות, אבל לעולם אל תצטער על חוויה שחווית. כל חוויה מחשלת ומחזקת ומוסיפה לך נסיון חיים.(אפילו אם הוא לא מוצלח). אתה נתת מעצמך ככל שידעת והיא ניצלה זאת לרעה. כמה ידיים היא תעבור לדעתך? מי יוכל לסבול אשה כזו? תתנחם בכך שאתה בחור הגון ובטח תימצא האחת שתעריך אותך מאד. אז, כל טוב ואל תשקע בכאב. בהצלחה ותהיה חזק.

kofagus

New member
אתה תתגבר!

מניסיון אני אומרת לך, אתה תעבור את זה והמקרה רק יעשה אותך יותר חזק. גם לי זה קרה ובכל יום שעובר אני מרגישה חזקה יותר. הדבר הכי טוב זה לנסות לשכוח מהעבר וממנה ולהמשיך הלאה. תמצא לך עיסוקים חדשים ותשתדל לא לחשוב על מה שהיה. תסתכל קדימה! יום יבוא ותכיר מישהי שבאמת תעריך אותך ותאהב אותך (זה מה שאני אומרת לעצמי) בהצלחה!

חגי21

New member
תודה לכל התגובות החמות

אני חושב שייקח לי מעט זמן להתגבר כי אחרי הכל עברו 6 שנים שאנחנו ביחד ויש לנו עבר מאוד משותף אם יש לכם הצעות איך ניתן להשכיח אהוב שבגד אני אשמח לשמוע

טל וצח

New member
פשוט אל תחשוב

אל תעסיק את עצמך למה זה קרה, ואיך זה קרה, ואולי אתה לא ההית בסדר. אני מבינה ויודעת שמידי פעם היא תצוץ לך הרבה מחשבות כי בכל אופן עברה תקופה די ארוכה. אבל תצא לעבוד ותכיר אנשים חדשים, תצא עם חברים לבלות, תעסיק את עצמך בתחביבים שאתה הזנחת עד היום, או תמצא לך תחביבים חדשים שהתעניינת ולא היה לך זמן. וכמובן תכיר בנות חדשות, גם אם לא יצא לך מזה כלום לפחות תצא תרגיש יותר טוב עם עצמך ...עד שתגיע האחת שבאמת תאהב אותך ותכבד אותך כמו שמגיע לך. מה שבטוח תהייה יותר חכם בקשר הבא שלך ואל תוותר על עצמך!!!!!!!!!!

seeyou

New member
../images/Emo12.gif-תהייה יותר חכם בקשר הבא ?

תוכלי לפרט? אין גבר "חכם" כפי שאין אישה "חכמה" בכול מה שקשור לסיבה לבגידה בזוגיות.

חגי21

New member
My Best Wasn't Good Enough

Anouk - My Best Wasn't Good Enough Lyrics Let's say I'm feeling better Let's say I'm feeling fine Let's say I gave you all I had And now I'm out of time And my best wasn't good enough And now this time to wonder Now this time to heal Time to let it all come down But I don't know what I feel But it aches and it hurts and it burns Oh it kills me Tick,tock you don't stop You don't fade You just stay But I'll do it all again (2x) Now don't you call me baby just don't pretend you care save your sorry for yourself when Judas takes you there Once I really believed There was nothing out there for the lost and lonely But a voice in my head kept banging on my heart Says you're not the only one But it kills me Tick, tock you don't stop You don't fade You just stay But I'll do it all again (2x)

seeyou

New member
Eurythmics

Sweet dreams are made of this Who am i to disagree? I travel the world And the seven seas-- Everybody's looking for something. Some of them want to use you Some of them want to get used by you Some of them want to abuse you Some of them want to be abused. (hold your head up--keep your head up--movin' on) keep smiling

חגי21

New member
אני רוצה לציין

שרק שאחרי שהרגשתי ממש ממש חזק שהיא אכן בוגדת בי החלטתי לבצע מעקב זה לא שאני מדביק לה gps לתחת

seeyou

New member
אתה פעלת נכון! לא צריך להצתדק!

אי אפשר להאשים אדם ללא הוכחות. לידיעתך,במסגרת גרושים,מצמידים גם -gps "לתחת" ...
, מאחר ובבתי משפט-רבנות חייבים הוכחה 100% של הבגידה.

חגי21

New member
אולי כן אבל

אף פעם לא תמכתי בלעקוב פשוט הייתי חייב להיות בטוח במליון אחוז לפני שאני מסיים קשר של 6 שנים ואם לומר את האמת ממש לא רציתי להיות צודק אבל

זהבית 77

New member
ולי מוזר שאתה עוקב אחריה

במקרה הזה אתה צדקת היא אכן בגדה בך אבל בכל זאת להניח מגבת ? לעקוב אחריה .... להמתין שעות מחוץ לבית ? נראה לי מוזר ...... אני מקווה שבמערכת היחסים הבאה לא תתנהג כך ... בכל מקרה .... הקלישאה שלי : תן לזלן לעשות את שלו

seeyou

New member
../images/Emo6.gif -את מזכירה לי את הבדיחה

...פעם,גבר אנגלי מקדים לחזור מעבודה לביתו. מתחיל לחפש את אישתו בכול הבית ולבסוף עולה לחדר השינה. שם הוא רואה אותה במיטה עם גבר זר... אישתו לא מאבדת את הראש וצואקת עליו: ז'ון,אתה לא מתביש להכנס לחדר מבלי לדפוק בדלת? אז הקורבן הוא הוא האשם?
A Matter Of Punctuation... An English professor wrote the words, "Woman without her man is nothing" on the blackboard and directed his students to punctuate it correctly. The men wrote: "Woman, without her man, is nothing." The women wrote: "Woman! Without her, man is nothing." keep smiling יוסי

microgran

New member
האמת אחרי 6 שנים ולא

יצא לך עד אז שום דבר מזה לא נשמע לך מוזר???

חגי21

New member
מזתומרת?

מה צריך לצאת מזה?!?!!? חתונה? אני רק בן 23 לאן אני ממהר אני באמצע הלימודים לתואר ראשון

למעלה