../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifהיא לא "משתרללת עם השומר" היא מנצלת את הפתח שהוא נתן לה לטובת כל השבט וכל העיר. אני ממש לא מסכימה איתך בקטע הזה, היא לא הלכה לשומר כי היא רצתה כוח, היא הלכה לשומר כי היא ידעה שיש לו נקודת חולשה אליה, והיא ידעה שהיא יכולה לנצל את זה לתועלת השבט והעיר. אם כבר אתה יכול לומר שהיא צבועה בקטע שלה עם השומר, שהיא עושה את זה סתם בשביל לנצל אותו, אבל היי, הוא רצח את חצי מהחברים שלה והרחיק אותה מבעלה, אז סורי, אבל אני די מבינה אותה. ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif גם במהלך היותה האם הגדולה, החברים שלה נשארו לתמוך בה והיא בהם. היא ניצלה את המעמד שלה בשביל להקל עליהם כמה שהיא יכלה וכן בשביל לעזור למורדים. אני לא רואה במעשים שלה בגידה. היא לא התחילה להאמין בזוט, היא פשוט השתמשה בחלון ההזדמנויות שניתן לה על מנת לקבל כוח שהיא יכולה לתעל לטובה. וכן, לקס אולי לא היה מרוצה מזה לתקופה, אבל הייתה לה תרומה משמעותית להבסתם של הנבחרים, וליחס שקיבלו החברים שלה בשבי. כן, אולי אני לא הייתי הולכת בדרך שבה היא הלכה, וכן, אולי הייתה דרך טובה יותר לעשות את זה, אבל אני לא חושבת שאפשר לקרוא לטאי-סאן בוגדת, וגם לא להאשים את לקס בכך שהוא סלח לאישתו על שהיא עשתה מה שהיא הייתה צריכה לעשות בכורח השעה. ולהבדיל אלף אלפי מיליארדי הבדלות, בתקופת השואה, שיתפו היודנראטים פעולה עם הנאצים, כי לא הייתה להם ברירה, וכי באותו הרגע פשוט לא ניתנה להם אפשרות אחרת. ובצד הגזירות שהם הטילו על היהודים שחיו בגטו, הם גם ניצלו את המעמד שלהם בשביל להציל יהודים ולדאוג עד כמה שיכלו לתנאים בגטו. אותם אפשר להאשים על מה שהם עשו כשלא הייתה להם ברירה? בקיצור, חפרתי מאוד, אבל לדעתי אתה טועה../images/Emo3.gif