בבקשה!

• פותח הנושא BrayN
  • פורסם בתאריך

BrayN

New member
בבקשה!

מישהו יכול לכתוב תקציר? (יש לי חוג כל יום ראשון...)

uuu8

New member
אני מקווה שאני לא שוכח כלום

הנה: בריי יצא מהטנדר וקפצו עליו 3 או 4 נבחרים שהיו בפנים...לקס ואבוני רצו לעזור לו להלחם...ואז בריי אמר שהם היו רוצים להלחם אבל הבניין עומד להתפוצץ..אז כולם ברחו ו...בוווווווםםםםםםם (אהבתי את הקטע שבריי, לקס ואבוני כזה אומרים "יששש"
חחח) בקניון שומעים את הפיצוץ ולא מבינים מה קורה...נד ממשיך לשגע את השכל לאליס... בריי לקס ואבוני חוגגים את הניצחון הקטן... אח"כ הם ניפגשים עם מיי ומיי מספרת להם שפרייד בקניון והם משתפים פעולה...והם מבינים שעשו לפרייד מלכודת...ואז אבוני אמרה (לא הבנתי למה) שנראה לה שעכשיו היא (מיי) הולכת לעשות לו מלכודת...אעע?! טוב אמממ השומר מבקש מלוק להביא לו את קיי סי...לוק קצת לא מסכים אבל השומר משכנע אותו להביא אותו ("אם זוט התגלה אליו זה אומר שיש אישיות מתאימה בלה בלה") קיי סי אומר לשומר שזאת סיבה לחגיגה שזוט מסר לו דרך זה שהמאגר דלק שלהם פוצץ ע"י המורדים שצריך לעשות מסיבה..חחח עוד חירטוש מבית קיי סי לשומר "נופל האסימון" והוא משחק אותה שהבין משהו קיי סי נפגש עם "החברים" שלו וכזה עושה מן הופעת צחוקים על השומר עד שכולם קמים עליו לא יודע רוצים להרביץ לו...טוב ידעתי שזה יקרה מתישהו...קיי סי בורח אליס מבטיחה לטאי סאן שהולכת עכשיו להפגש עם השומר שהיא תשמור על קור רוח עם נד הזה ולא תרביץ לו...אחרי שטאי סאן הולכת אליס מנסה ללמד את נד ומשפחתו איך מתנהגים ובסוף לא מתאפקת ודוחפת וואחד אגרוף לנד!
עכשיו לדובדבן: טאי סאן נפגשת עם השומר, לפני כן היא הורידה את הטבעת של לקס ואמרה כזה "סלח לי לקס"...וכו'..כבר יודעים מה היא מתחננת
, טוב אז היא מדברת איתו שהוא צריך חברה וזה..ובשניה שהם עומדים להתנשק הטמבל קופץ כזה ואומר "עכשיו הבנתי מה זוט מנסה לשדר לי!!! "
הוא כזה דפוק!!! חחחחח קיצר הוא מסביר לטאי סאן שלא מבינה מה קורה ואומר לה שבגלל שלה יש לב טהור וכו' וכו' אז זוט רוצה שהיא תהיה האימא הגדולה של הנבחרים.....(מסכנה טאי סאן..חח)............................ זהוו אם חסר לי תוסיפו ותתקנו...

uuu8

New member
שכחתי!../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

הקטע עם סלין..ועם אלי בהתחלה...אז ככה: לוק אומר לאלי שג'ק בסדר וזה..ושואל אותה מה היא רוצה למסור לו..אלי מגמגמת ואז לוק אומר לה שהוא ימסור לו שהיא חושבת עליו כל הזמן ושהיא אוהבת אותו....כו' כו'...אלי אומרת לו מן כזה "בערך" ולוק הולך....סלין באה מאחורה ואומרת לאלי שאיזה יופי שלוק עוזר להם וזה...ואז אלי כועסת ואומרת לה שאילולה הם אז הם עדיין היו בקניון וכולם היו כאן ואף אחד לא היה מת וכו'...והולכת כועסת סלין בהמשך הולכת לדבר עם טאי סאן (שניה לפני שטאי סאן יוצאת לכיוון החדר של השומר) וכזה נשמעת מצטערת שהצטרפה לנבחרים שכולם שונאים אותה והיא היתה צריכה להיות גיבורה יותר כמו אליס וכמוהה וזה...ואז טאי סאן מנסה לנחם אותה ואומרת שהיא צריכה ללכת סלין נעלבת ובורחת... לקראת סוף הפרק רואים את סלין כזה בחדר בחושך מתפללת לזוט שהוא "היחיד שנשאר איתה"...וזהו היא אומרת כל מיני שטויות.."אם אתה באמת קיים תחזיר את ריאן" קישקושים.. זהו! חחחחח

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאיכס, אני שונאת את אלי ולוק../images/Emo46.gif. כל הממל"פ המזעזע הזה ממש מחריד ונורא, וכל הצביעות הזאת של אלי של ה"כל הזמן חושבת עליו ואוהבת את ג'ק ובלה בלה בלה" די פיכי, כי בתכלס היא כבר יודעת שזה לא נכון... אבל היי, מי אני שאאשים מישהו על כך שהוא בהתכחשות../images/Emo3.gif. בכל מקרה, זה קטע שאני די מתעבת בעונה הזו.

שונא את טאי סאן

מגעילה אני לא מהין איך לקב חיפש אותה שהטכהוס באוו הוא היה צאיך לא לחשוב על יטאי סאן היא ביץ וצבועה אטמר, לכולם לא להיכנע ובסוך משתרללת עם השומר

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifהיא לא "משתרללת עם השומר" היא מנצלת את הפתח שהוא נתן לה לטובת כל השבט וכל העיר. אני ממש לא מסכימה איתך בקטע הזה, היא לא הלכה לשומר כי היא רצתה כוח, היא הלכה לשומר כי היא ידעה שיש לו נקודת חולשה אליה, והיא ידעה שהיא יכולה לנצל את זה לתועלת השבט והעיר. אם כבר אתה יכול לומר שהיא צבועה בקטע שלה עם השומר, שהיא עושה את זה סתם בשביל לנצל אותו, אבל היי, הוא רצח את חצי מהחברים שלה והרחיק אותה מבעלה, אז סורי, אבל אני די מבינה אותה. ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif גם במהלך היותה האם הגדולה, החברים שלה נשארו לתמוך בה והיא בהם. היא ניצלה את המעמד שלה בשביל להקל עליהם כמה שהיא יכלה וכן בשביל לעזור למורדים. אני לא רואה במעשים שלה בגידה. היא לא התחילה להאמין בזוט, היא פשוט השתמשה בחלון ההזדמנויות שניתן לה על מנת לקבל כוח שהיא יכולה לתעל לטובה. וכן, לקס אולי לא היה מרוצה מזה לתקופה, אבל הייתה לה תרומה משמעותית להבסתם של הנבחרים, וליחס שקיבלו החברים שלה בשבי. כן, אולי אני לא הייתי הולכת בדרך שבה היא הלכה, וכן, אולי הייתה דרך טובה יותר לעשות את זה, אבל אני לא חושבת שאפשר לקרוא לטאי-סאן בוגדת, וגם לא להאשים את לקס בכך שהוא סלח לאישתו על שהיא עשתה מה שהיא הייתה צריכה לעשות בכורח השעה. ולהבדיל אלף אלפי מיליארדי הבדלות, בתקופת השואה, שיתפו היודנראטים פעולה עם הנאצים, כי לא הייתה להם ברירה, וכי באותו הרגע פשוט לא ניתנה להם אפשרות אחרת. ובצד הגזירות שהם הטילו על היהודים שחיו בגטו, הם גם ניצלו את המעמד שלהם בשביל להציל יהודים ולדאוג עד כמה שיכלו לתנאים בגטו. אותם אפשר להאשים על מה שהם עשו כשלא הייתה להם ברירה? בקיצור, חפרתי מאוד, אבל לדעתי אתה טועה../images/Emo3.gif

G e o r g i a

New member
משהו קטן ששכחת...

שמיי מספרת לבריי, לקס ואבוני שפרייד בקניון בריי לא מצליח להסתיר את השמחה שלו (עדיף בקניון מאשר עם אמבר, לא?
). ו... כשאבוני אמרה שנראה לה שגם מיי עוושה לפרייד מלכודת היא התכוונה שמיי מנסה להשיג את פרייד. מיי אמרה במפורש שהוא חמוד.

12111 מיכל

New member
את יכולה...

לראות בשבת ב10 בבוקר יש את הפרק של יום ראשון ככה לא תפספסי

למעלה