בבקשה

קטעים אתך!

רואים אצלך תערובת של גישה חיובית וגישה שלילית, את יכולה להיות 'סופר' מתחשבת וכד', מעל ומעבר, אך כאשר לא מספיק מתחשבים ובאים לקראתך את גם יודע לעצבן ולעקם פרצוף, לומר כן ולעשות בקצב שלך, כאילו להכעיס. היות שניתן לראות בכך גם רמז לעתיד הייתי מציע לך לשפר את הגישה החיובית, להפוך אותה לדומיננטית וכך תשפרי הרמוניה ואווירה ותעדני התנגדויות ומחאות. אל תשכחי שבמשקפייך אולי חייבים לך וצריכים להתחשב בכך, לעזור לך, אך בחיים זה לא מובן מאליו ואין טעם לחפש דפקטים בסביבה. היות שאת בחורה ערנית ופקחית, שקולטת גם מה שלא אומרים לך אני מקווה שתפיקי מכך תועלת. ומראש התנצלות אם טעיתי/פגעת, שזה בהחלט אפשרי בניתוח שטחי שכזה.

לא לולאלאלאללאללאא

זה לא נכון בכלל שאני מעקמת פרצופים וכל מה שאמרתה חחחח אבל תודה בכל זאת

הוא כתב הערת בינים מיותרת.. הנה

משהו לחברים, בנושא חביב עלי והוא "הבריחים" תוכלו לראות בכתב זה מספר תופעות ואם תעקבו תצאו נשכרים: בריח עלי תנודי ( בגובהו ) מתחלף מבית מדרשו של פוטנציה ח', תוכלו לראות שתי רמות בריחים, נמוכות, שבורות מכווצות כגון: ל' ראשונה "למנהל" "לפרש" ל' שניה "ולכל" "להם" ומנגד בריח עלי מסוגנן מזדקר כגון: ל' "לכולם" "על" "גמל" "בלה בלה" ל' שניה "למנהל" ועוד כל מיני עיצובי כלאיים בין לבין. "אודם" בחר לשייך מרכיב זה לפוטנציה ח' אולם כמה נאמר בעבר שניגודים כגון אלה רומזים לנו על נוכחות של כמה פוטנציות ועד כדי מאבק ביניהם על הבכורה. המאבק על הבכורה מתבטא כאן במאמץ לייצר את הבריח המוגבה, שכן הנמוך השבור של ח' מביא עמו דפוסים בלתי רצויים. אלא מה, פרדוקס לפנינו, ברושמו בריח מתחלף עוויתית הבריח המוגבה, המסוגנן, בעל הקו העבה המובלט איננו שייך ל: ח' אלא הוא של פוטנציה ז' וגם שאר התופעות שנכנסו לתוך הסימן הזה שייכות ל: ז'. על כן, הבחינה אמורה לאתר את מאפייני ח', את הרפורמציה של ח' בצורה של ז' ( הכוונה, לתכונות משפרות הסתגלות על רקע נוכחותו של ח' ) את המאבק ביניהם ואת סקאלת האפשרויות שנגזרת מכך, לרבות נסיגות ומעברים מהאחד לשני ( כפי שבכתב ) את זווית ראייתו של הכותב לאותן נסיגות, וכד'. כך למשל עשוי להיות מעורב בנסיגה שכזו מנגנון של הכחשה, השלכה, כגון: הכותב הפסיק להיות ז' היות שהסביבה נהגה על פי מאפייני ח', כלומר הצדקות חוץ לנסיגה. היות שכך עלול להיווצר מצב של מחסור במודעות, מחסור בביקורת עצמית, רגישויות ב "תפר". עד כאן גרפולוגיה טכנית נטו ללא מאפיינים, ומה ש 'רק' נשאר לעשות זה למלא את המשוואה בתכונות, לאתר תכונות של הבריח הנמוך, של הגבוה ולהבין את יחסי הגומלין המורכבים. היות שאני יודע שלא תעשו זאת, אשלח זאת לחברים במייל, ולך המנותחת את לא מחמיצה דבר, זה הכול מונחים מקצועיים טכניים.

אגב, פער בריחים קיצוני שסמניו הם

ז' ו: ח' מאפיין במקרים רבים גם פסיכופאתיים. בערב ישלח החומר.

למעלה