בבקשה

xXAlexnaderXx

New member
בבקשה

תעזרו לי אני ממש רוצה לדעת לעשות מסע אסטרלי ואני רוצה לדעת אם לדמיין שאתה יוצא מהגוף שלך כשאתה בצורה שלך אפורה או זוהרת באמת עוזר?וכשאתה בגוף הסטרלי, אפשר לראות אנשים זזים, מנקים, רוקדים ולרחף מעליהם?

RainBird

New member
יש הרבה ספרות על הנושא. אני ממליץ שתבצע מחקר מסודר.

MetalSinagouge

New member
אני חושב ש...

אישית לא ניסיתי אף שיטה שמערבת דמיון, אבל זה לא העניין- יש המון שיטות שקראתי עליהן והכי חשוב זה להתחיל להתאמן באופן קבוע על שיטה אחת, אז אני חושב שכל שיטה שתמצא תיהיה טובה. על תעמיס בקטע של השיטות כי זה לא ממש עוזר, לדעתי.

RainBird

New member
אין בעיה. 1. תלמד על העולם האסטרלי ועל חוויות של אחרים משם. (כולל מיתולוגיות ומסעות שאמניים) 2. לא לצפות להרבה. המסעות האסטרליים הראשונים הם קצרים ומהירים, ויכולים לקחת עשיריות שניה. 3. וויזואליזציה ויכולות מדיטטיביות הן מפתח חשוב. עבוד על זה. 4. תעד את כל חוויותך. לא משנה אם הן נראות מטופשות או מפחידות. ניתוח מעמיק יתן לך מידע וכוח. ארדן.

תמצא מורה!

אם יש תחום מסויים שמעניין אותך למה לא להיעזר במישהו שיראה לך את הדרך, שמכיר את המלכודות ואת הקשיים, ויכול לעזור לך לגדול ולהתקדם. תתחיל לשוטט באינטרנט ולחפש אנשים שמתמחים בנושא של חלומות ומסעות אסטרליים, תלך אליהם לפגישה אישית, תראה למי אתה מתחבר ונסה להתקבל כתלמיד שלו.

למעלה