בבקשה...

axess

New member
אני לא הומו

שלשום התחלתי להמשך לגבר..ואני לא יודע מה קורה לי פעם ראשונה... ומאז אני לא מפסיק לחשוב עליו..(היו מבטים משנינו..ובסוף הערב הוא היה עם ידידה שלי) ועדיין היו מבטים!! מה קורה?!?!? מה אני עובר? תודה!!! גבר? אישה? הומו?דו?

drnaji

New member
טוב קודם כל תרגע ../images/Emo70.gif

מה הלחץ
אז אתה נמשך למישהו,מה הביג דיל
אתה בלחץ כאילו שזה משהוא אסור או פסול. תרגיע ותרגע
אתה לא מפסיק לחשוב עליו אז כנראה שיש לך משיכה אליו,תזרום עם זה
אל תחסום את הרגשות שלך. אם היית מציין גיל אז היה לי יותר קל לעזור לך. בקיצר,רגשות או משיכה זה דבר שאתה לא ממש יכול לשלוט עליו,ואם אתה נמשך לאותו בחור ולא יכול להפסיק לחשוב עליו אז תזרום עם זה - או שתגיד לו או שתשאיר את זה לעצמך. אל תסבך את עצמך עם שאלות של "מה אני גיי,דו או לא יודע מה" קודם כל תראה מה אתה מרגיש כלפי אותו בחור. אולי אתה יותר מעוניין להכיר אותו או משהו אחר חוץ לממשיכה מיני. אויי יצא לי משפט דפוק אבל אולי הוא יעזור לך. מקווה שעזרתי,ובאמת אל תהיה בלחץ,מההודעות שלך רואים שאתה בלחץ הסטרי ושיהיה לך

axess

New member
כן אני דיי בלחץ

אני בן 18 ביום שלישי היתה לי יומולדת:))) וכמתנה קיבלתי כאפה.. אני כל הערב הסתכלתי עליו.. לא יכולתי להוריד את העניים..והוא גם שלח מבטים גם כשהוא היה עם ידידה שלי... אני אוכל סרטים כבר יומיים... אתמול ראיתי אותו... זה שיגע אותי ועוד לקחתי אותו הבייתה.. לא דיברתי כל הדרך. לא יכולתי.. פעם ראשונה שזה קורה לי..

drnaji

New member
../images/Emo49.gif על יום ההולדת ../images/Emo65.gif

כמו שאמרתי לך,עזוב אותך מהגדרות,אם אתה מרגיש שאתה רוצה אותו אז לך על זה. אתה מאד לחוץ ממה שזה אומר עליך שאולי אתה הומו או דו אבל תניח את זה בצד ותלך לפי הרגשות שלך. זה מה שאני הייתי עושה במקומך ואני סטרייט. תלך עם מה שאתה מרגיש

axess

New member
תודה..

לא נראה לי שאני יכול אבל תודה.. והלוואי הייתי יודע מה אני... זה לא כייף לאכול כאפות כל היום. מזה!

axess

New member
תודה גבר.

מצטער אם הצקתי.. זה לא שהוא יספר לידידות הוא יכול לספר לכולם..הוא מכיר את כל השכבה שלי..לך תתרץ לעולם למה עשית את זה!!

drnaji

New member
לא הצקת ../images/Emo9.gif

אז יש לך שתי אפשריות: 1.לספר לו ולקחת בחשבון את זה שהוא יכול להיות מניאק ולספר לכולם או 2.לא לספר לו ולהפנים את כל הרגשות שלך כלפיו ולקוות שהוא יזום איתך או משהו. תחליט מה אתה רוצה ותעשה את זה כי פשוט אי אפשר לעזור לך יותר מאשר אתה יכול לעזור לעצמך כי אתה מכיר את עצמך יותר טוב מכולנו

axess

New member
פעם ראשונה

אוקי שלשום יצאתי למסיבה עם שתי ידידות שלי... עד אז לא ידעתי שאני נמשך לגברים.. במסיבה היה אחד שכל הערב לא הצלחתי להוריד ממנו ת'עניים..הכרנו אותו הוא אחלה של בנאדם.. בסוף אחת מהידידות שלי הייתה איתו(התחרמנו או משו) אתמול הוא יצא איתנו נסענו להביא אותו.. ואותו הסיפור לא מצליח להפסיק להסתכל..האמת היא שגם הוא דיי לא הוריד ממני את העיניים..ולא במבטי שנאה..מבטי מבוכה מוזרים.. ואני לא הומו! אתמול עשיתי סקס מ-ד-ה-י-ם עם חברה שלי..! מה זה אומר שאני דו? מה זה אומר עליו?! מה פאקינג קורה לי?

drnaji

New member
../images/Emo6.gif איזה מצחיק../images/Emo70.gif

קראתי את זה בשרשור שמתחת..קראתי את זה לפני שעניתי לך.

למקרה שלא תראה אני אשים את זה גם פה

תקשיב, ברור שאתה בשלב מתוסבך "מעט" של החיים שלך שבשלב כזה או אחר היה צריך להגיע. מה זה אומר עליך, קשה מאוד לקבוע כי אני לא בתוך הראש שלך ולא יכול לראות את הגבר שראית באותה צורה שבה ראית אותו. מה שאני כן יכול לעשות זה לעזור לך לכוון את המחשבות בצורה נכונה בכדי שיהיה לך יותר קל להבין מה זה אומר בכלל.. יש לך חברה, טוב לך איתה, אתה אוהב אותה, אז מן הסתם אתה לא הומו. אין לך משיכה לגברים, מעולם לא הייתה, אתה חושב שזו הפעם הראשונה, סביר להניח שאתה סטרייט שפגש מישהו יותר מידי מושלם {לפחות עבורך, עבור הטעם שלך..} ושכן הצליח איכשהו לעשות לך את זה. יש מצב שהוא לא יוצא לך מהראש מכיוון שאתה שואל את עצמך כל הזמן "מה זה היה ההידלקות הזו.." או "מה זה אומר עליי.." יש מצב שהמחשבה הזו פשוט מטרידה אותך 24\7 ולכן אתה חושב שאתה חושב עליו כשבעצם אתה חושב עליך.. (מקווה שהבנת..). בגדול מה שאני מציע לך לעשות זה לחשוב טוב טוב אם אתה רואה את עצמך איתו בסיטואציה של קשר {קשר זה לא רק סקס מן הסתם} או בקשר מיני בכלל או בפרט. וככה על פי התשובה תוכל לכוון את עצמך כדי להגיע להבנה של המקרה הזה.. בכל מקרה אם אתה צריך עוד משהו אנחנו (ואני בפרט) תמיד כאן רן.

למעלה