בבקשה,

יהללל

New member
בבקשה,

אם מישהו מוסמך עוד משוטט פה, תעשו טובה ותכתבו לנו מתי מתחילים ללמוד, ולא רק השכבות האקסטרניות, כולם. תודה..

ezer780

New member
מתחילים ב1/9

אני אינטרני בטכני חיפה ואנחנו מתחילים ב1/9

ממיקרו

New member
משוטטים פה ../images/Emo13.gif.

אני אברר שוב פעם מחר כדי להיות בטוח אבל עד כמה שידוע לי כולם צריכים להגיע ביום חמישי ה1.9 בכולם אני מתכוון לאינטרנים אקס' וכולי.

mgd3

New member
בחיפה מתחילים ב1 לספטמבר

את זה אמרה לי המדריכה שלי וכולם מגיעים אקסטרנים אינטרנים כולם

ממיקרו

New member
אין בעיה.

ביררתי אצל שני מקסים בשכבת י"ב ,מק"ס בשכבת י"א ,ממ"ח משכבת יוד או ט ומדריכים מהגף שלי וכולם אומרים שמתחילים ב1.9 כולם כולל כולם אינטרנים ואקסטרנים. מכל מקרה אני מציע לך לדבר עם המק"ס שלך אולי ניתן לעשות משהו לאור העובדה שאת לא בדיוק חיפאית בלשון המעטה,מכל מקרה ע"פ מה שאני מבין מתכונים שכולם יגיעו ללא יוצאים מהכלל עם השלכות למי שיבריז אם יהיו כאלו. אני לא היתי בצוות המחליט אז אני יכול רק לנחש את הסיבות שבגללן החליטו מה שהחליטו. יכול להיות שהעדיפו שההכרות עם המקס והמורה המחנכת החדשים וכל הסידורים הנחוצים יעשו מראש ,ושתעברו את ההתרגשות של היום הראשון ללימודים והסידורים הנחוצים כך שביום ראשון כבר תתחילו ללמוד ולא תפסידו זמן בגלל הבגרויות.

orly red

New member
מתחילים ב- 1/9 ב- 9:30

כולם- אינטרנים ואקסטרנים, חדשים וותיקים. השיקול הוא שניתן באותו יום לחלק מערכת שעות, רשימות ספרים נוספות, ולהכיר את הצוות החינוכי החדש בכל כיתה. כך נוכל לפתוח את השבוע הבא באוירה לימודית מלאה. לגבייך באופן אישי, בגלל המרחק, דברי עם המדריך/ה שלך. שבוע טוב..

למעלה