אממממ.. desire באמת אלבום מצויין
ומאוד קליט (האלבום הכי נמכר של דילן אם אני לא טועה) אבל הוא לא ממש דומה לדברים אחרים שדילן עשה (מצד שני, הרבה אלבומים של דילן לא ממש דומים לאלבומים אחרים שלו
).. אני התחלתי דווקא עם the freewheelin' bob dylan, שזה אמנם האלבום השני שלו אבל הראשון שבו כל החומר מקורי (למרות כמה גניבות
).. אם אין לך בעיה עם פולקף אני חושב שזה אלבום מצויין להתחיל איתו, הכתיבה של דילן מדהימה (למרות שזה בכל האלבומים שלו בערך..) והשירים פשוט חזקים ומרגשים (מחאה ואהבה/פרידה בעיקר..). שמיעה אחת של masters of war הספיקה לי כדי להבין שזאת תחילתה של ידידות מופלאה ביני לבין דילן.. באלבום הזה גם תמצא את blowin' in the wind, a hard rain's a-gonna fall (שיש מישו שטוען שזה השיר הכי גדול של דילן. לא יודע אם הכי גדול אבל בהחלט אחד מהם), girl from the north country, dont think twice, it's allright (פשוט שיר יפיפה), oxford town (שיר מחאה קצר יחסית שמולחן בעליזות..) וגם שאר השירים מצויינים.. אבל כמו שכתבתי בהתחלה, מדובר באלבום פולק שכל הכלים בו הם גיטרה, מפוחית והקול של דילן. לא בטוח שכל אחד יכול להתחבר. אני גם מצטרף להמלצה על blood on the tracks.. ועוד המלצה אחת לאלבום מדהים של דילן - blonde on blonde, אלבום פולק/רוק/בלוז פשוט מושלם. דילן אמר שזה האלבום שנשמע הכי קרוב לאיך שהוא מדמיין את זה בראש.. הכל משתלב באופן יוצא מן הכלל באלבום הזה שגם עשיר מבחינת הכלים והנגינה, ואפילו הקול של דילן נשמע מצויין לדעתי (עם משיכות של ההברות האחרונות במילים
). שירים מומלצים (למרות שכולם ענקיים) - most likely you go your way and I go mine, i want you, just like a woman, leopard-skin-pill-box hat, visions of johanna טוב.. אני יכול להמשיך עם הרשימה של כל השירים באלבום.. בקיצור, אלבום חובה. אממממ.. בכלל לדעתי הרוב הגדול של האלבומים של דילן הם אלבומי חובה אבל אלה שהומלצו הם ארבעה אלבומים מצויינים להתחלה