בבקשה

iceviper

New member
בבקשה

חברי כנסת מהליכוד רוצים לעלות להר הבית,כי זה קשור לנימי נפשו של העם היהודי ואסור לנו לוותר.לסכנה בהתפרצות מהומות אין חשיבות כאשר מדובר בנושא כל כך כאוב (שהרי אם לא נעלה להר הבית ייפלו עלינו השמים בוודאי). מה קרה בדיוק בתשעה באב? לפי הח"כים המכובדים זה לא כל כך משנה.הם עולים וזהו.לחיי הרייטינג! אני לא יודע אילו מילים יש כדי לתאר התנהגות עלובה זאת. אהבתי במיוחד את תגובות של ח"כ חזן אציל הנפש שלא רצה לבייש את המראיין ולכן לא ענה על השאלות. ומה נגיד על תולעת הספרים גבריאלי,שבגלל חיבתה למילה הכתובה ולהשכלה הכריזה פעם שהיא רוצה לגור בספריה?

Deathatred

New member
האם היית מקבל את הדבר הבא

ארגון יהודי שמודיע שאם יעלו ערבים על הר הבית אז יהיו התפרצויות אלימות שימותו בהם מאות פלשתינים? מוזר לי מדוע תומך בגזענות הפלשתינית כנגד יהודים.

iceviper

New member
למה אתה משנה נושא?

ההודעה הקודמת שלי לא פתחה שירשור בעד ונגד עליה להר הבית נטו,אלא הרצון המדהים לצבור לעצמך נקודות בדעת הקהל הימנית של חברי הכנסת הבורים. הטענות שלי נגדם בנושא זה הן הרבה יותר קשות מאשר נגד בני אלון,או של רחבעם זאבי ז"ל,למשל.סביר להניח שהשניים ממולדת היו יודעים במה מדובר לפני שהיו טוענים לריבונות על הר הבית. מה היית אומר על מישהו (חבר כנסת,יותר נכון) שצועק נגד תעשיית כבד אווז אבל לא יודע היכן נמצאים החוות העיקריות בארץ שמגדלות אווזים? או אדם שמעוניין להיות חבר כנסת ולא ממש יודע מה זה אולם שאגאל?

Deathatred

New member
לא הבנתי את ההודעה

אם אתה מקטרג על הבורות שלהם, אז אני מצטרף לקטרוג. זה היה פשוט מפגן בורות משעשע (או שמא מזעזע) במיוחד. הר הבית נהפך לסמל לאומי חילוני ולא רק דתי. אני מניח שאם היו הנשאל היה ח"כ אפי איתם או ח"כ אריה אלדד - הם היו מקבלים 100 על ידע בנושא.

iceviper

New member
הבורות שלהם לא מעניינת אותי לכשעצמה

זה מה שקורה כשכל דיכפין נכנס לכנסת. אבל זה כן מעניין אותי כאשר הם צווחים על זכותם ההיסטורית לחולל מהומות ופוערים עיני עגל כאשר שואלים אותם שאלות בסיסיות הנוגעות לזכות הזאת.

אייס הוא השיב לענין ושם מראה מול פנ

פניך הוא פשוט החליף בין היהודים לערבים כלומר אותו המצב אבל הפוך מבחינת יהודים-ערבים

ליליxx

New member
תשובתו של דד היתה ממש לעינין

אם יש קבוצה של ברברים העלולים להשתולל אם מאדם כל שהוא יכנס למקום שאמור להיות פתוח לכל, במי יש לטפל לדעתך, בברברים או באדם הנכנס? נגיד שהיתה מורה והמופרעים בכיתה לא מאפשרים לחנונים לשבת ליד החלון או להתקרב לאזור מסויים בבית הספר, איך היית מטפל בכך? מניעיי הח"כים לא משנים בהקשר הזה. האם הייתה מתקומם באותו אופן אם היו מונעים כניסה של ערבי לכותל המערבי או לכל מקום בעל משמעות דתית ליהודים, או לצורך העינין לנוצרים או לדת אחרת?

אם חכי"ם ערבים היו מעונינים לעלות

להר הבית והיו מבקשים מהם לא לעשות כך .... אני חושב שאפשר לנחש איזו מהומה היתה קמה כאן העובה שכאשר הפך דטהארד את התפקידים של היהודים ערבים - אייס כלל לא הצליח להבין הכיצד זה קשור מלמדת דבר דבר מה ככל הנראה על יחס שונה במהות ובבסיס

למעלה