בבקשה...

adi u

New member
בבקשה...

אם יש למישהו רעיונות למשחקים לפעולת שוקלד. אנא ממכם, עיזרו לי! הראש שלי ריק לגמרי.

סבבה...

מושיבים את כל הקבוצה במעגל ובאמצע שמים צלחת עם שוקולד סכין מזלג וכמה פריטי לבוש לפי בחירתכם... עוברים בן ילד לילד וכל אחד זורק קוביה עד שלמישהו יוצא שש... ואז למי שיצא שש צריך להכנס למעגל ללבוש את הבגדים ולאכול את השוקולד עם הסכין והמזלג עד שלמשהו אחר יוצא שש ואז הוא מחליף אותו... משחק נחמד למשחק פתיחה לפעולת שוקולד...

אני... עילג?!?!?... עם כבר עילגת...

וד"א מצטערת שכחה קוראים לזה בשפיים... זה לא אומר שאני עילג...
ועוד פעם עם לא הבנת אני בת...

adi u

New member
תודה!

אין לך מושג כמה פעמים שמעתי... תעשי להם סבתא שוקלד סוף סוף אני יודעת מה זה!

Shark Alarm

New member
שוקולד, זה הפעולה!!!

דבר ראשון את יכולה לעשות פכולת כדורי שוקולד.. יעני להביא את כל החומרים מהבית ושהחניכים יעשו את כדורי השוקולד. עכשיו, גם צריך לעשות תחרויות בין שתי קבוצות תחשבי על משחקי שוקולד. חשוב להדגיש... לא לאכול את הכדורים שהחניכים מכינים... וזה אני אומר מניסיון...

hadasbaril

New member
בנתי כזאת לפני כמה זמן

1. להאכיל דני אחד את השני 2. קפיצה לגובה: תולים ופלים ארוכים בחוטים על מקל מטאטא והחניכים צריכים לקפוץ ולנגוס. אם זו תחרות אז מנצח מי שסיים ראשון 3. משחילים קובית שוקולד על חוט. (כמו הטוםי) שניים מתחרים מי יגיע ראשון 4. להעביר עדשים מצלחת לצלחת בעזרת מקלות סיניים (קשה למדי) נראה לי שזהו......

כשעשינו פעולת שקולד.....

עשינו להם גם חבילה עוברת משוקולד ואת המשחק מלפפון עם שוקולד... וזו הפעם הראשונה שהם השכימו לשחק כי הם הבינו שלא צריך לנגוס מהשוקולד אפשר פשוט לחתוך.... מקווה שעזרתי

רעיון מגניב-טראומה

שמעי את יכולה לעשות המון משחקים עם שוקולד, משחק השש, חבילה עוברת עם שוקולד, כמו המלפפון מאחורי הגב רק עם השוקולד וכל שאר הדברים שאמרו פה אני כבר לא זוכרת, אבל בקשר לפונדו... הייתה לנו פעם פעולה ממש ממש מגניבה: את נותנת לחניכים דף עם משימות, והם צריכים לעשות הכל בלי לשלם כסף-אז נניח היה לנו להביא 10 כרטיסיות, 2 כדורי פלאפל, 10 חתימות של אנשים, 5 מגנטים של חנויות וכאלה, הם יוצאים לרחוב כן.. וזה לוקח איזה שעה וחצי לעשות הכל תאמיני לי! בסוף שהם שיימו את הכל הם חוזרים אלייך ומראים לך מה הם הצליחו. על כל משימה שהצליחה הם מקבלים חומר (קמח, סוכר, שוקולד, גזייה, בננה כל זה) ואז בסוף מכינים פונדו שוקולד וזה ממש ממש שווה!! ולי יש טראומה מזה מהפונדו אבל אני מוכרחה להגיד שהפונדו היה מ-ד-ה-י-ם! היה כזה טעים... כמובן שאת צריכה לעשות מס´ משימות כמו מס´ החומרים אם החניכים קטנים מדי לצאת לרחוב או משהו אז תשתמשי במה שהאחרים כתבו לך, תאמיני לי אבל זה ששוה מה שאמרתי-אני אישית ממש נהנתי... בהצלחה!!

adi u

New member
../images/Emo51.gif

אנשים...תודה רבה רבה רבה! הייתה לנו אחלה של פעולה... באמת תודה הכל בזכותכם!

למעלה