בבקשה:

noa_f

New member
כתוב שהאפליקציה עברה אופטימיזציה לאייפון (5)

אבל היא יכולה לעבוד גם על אייפד.
שים לב שיש לאייפונים ולאייפדים רזולוציות שונות. בעקרון ניתן להפעיל כל אפליקציה של אייפון גם על אייפד ולהגדיל באופן ״מכאני״ אבל זה לעתים קרובות גורר ירידה בחדות. אפליקציות היברידיות, שמתאימות לשני סוגי המכשירים, כבר הותאמו לשניהם.
&nbsp
אני מציעה לך לנסות להפעיל את האפליקציה שכבר רכשת לאייפון על האייפד ולראות האם אתה מעוניין גם בגרסה אופטימלית לאייפד, או שמה שיש לך בעצם כבר מותאם.
תכנס שוב לחנות האפליקציות במכשיר, שם ל-purchased ותוכל למצוא את האפליקציה שכבר רכשת, להוריד אותה לאייפד ולנסות אותה.

Zikokin

New member
אני רכשתי את האפליקציה לאייפון 4S ולאייפד 3

הוא דרש ממני לשלם גם בפעם השניה (אייפד 3)

noa_f

New member
אם שילמת שוב, זו לא היתה אותה האפליקציה.

או שזו היתה אותה האפליקציה ולא אותו חשבון האפל. אין אפס פה.

תסתכל כאן: https://itunes.apple.com/il/artist/linqsoft-ltd./id463699753
זו רשימת האפליקציות של אותו המפתח. שים לב שיש שלוש אפליקציות עם הדולפין: אחת לאייפון, אחת לאייפד ואחת גם לאייפון וגם לאייפד.

אתה כבר רכשת את השניה, אבל בפעם הבאה:
כאשר אתה רוצה לקבל במכשיר אחד אפליקציה שקנית וקיימת במכשיר שני, אל תעשה חיפוש כללי. תכנס דרך ״purchased״ ותוכל לראות ולהוריד בדיוק את האפליקציה שכבר קנית. אם היא לא קיימת עבור המכשיר שאתה רוצה, היא לא תופיע ברשימה (למשל וואטסאפ לא מופיעה על אייפד כי אין לה גרסה למכשיר שאיננו טלפון). אבל אם אפשר להתקין אותה - היא תהיה שם.

ואם בכל זאת היתה פה תקלה ואכן שילמת פעמיים, על אותה האפליקציה, מאותו החשבון - תפנה ל-support של החנות (מהמסך הראשי של חנות האפליקציות, למטה). תסביר בדיוק ואולי תקבל זיכוי.

Zikokin

New member
נכון, לפני שאישרתי את התשלום הבנתי שאני משלם פעמיים

והסכמתי, מכיוון שהנחתי שמדובר בגירסה לאייפד, השאלה אם זה מחוייב המציאות או שהיה כדאי קודם לראות כיצד הגירסה לאייפון מתפקדת על האייפד?

se7en77

New member
ממה אתה מופתע ? רשום FOR IPAD

זאת לא אותה התוכנה .
&nbsp
לא מעניין שזה אותו הדבר , יש כנראה שינוי או משהו שעובד ספציפית על IPAD.
בזמנו זה היה נפוץ כי האייפון הכיל מסך פחות איכותי מבחינת רזולוציה , היום שהרזולוציה גדלה אז יש לזה פחות שימוש.
&nbsp
בכל מקרה תמיד כדאי לדעתי לרכוש גירסא לאייפון , היום שהגירסאות מותאמות ל-6+ הרזולוציה כבר מספיק גבוהה כדי להתאים טוב ויפה לאייפד.
מהחנות במחשב הוא לא יודע לנחש איזה מכשיר יש לך , הוא ייתן לקנות חופשי .
צריך לבדוק לפני שלוחצים על קנה , לא אחרי.

Zikokin

New member
אני יודע, אני רק מנסה להבין אם היתה לי אופציה אחרת

se7en77

New member
כן , לא לקנות גם וגם.

הגירסא לאייפון תעבוד עם האייפד.

Zikokin

New member
אבל לא רק על חלק מהמסך? או

מתיחת ואז לא יראו טוב?

se7en77

New member
אולי לפני 4 שנים , היום כבר לא שמעתי תופעות כאלו.

במיוחד בתוכנות שעובדות עם אייפון 6+ ואייפד.

noa_f

New member
האפליקציה הזו עודכנה לאחרונה בסוף 2013...

זה לא מפתח שמשקיע יותר מדי, כנראה.

למעלה