בבקשה.....

לי1000

New member
בבקשה.....

שלום אנחנו מעוניינת לפתוח פורום אנחנו רוצות ששמו של הפורום יהיה אין ואווט הפרום יעסוק באיך להיות מקובלים מה הפריטי לבוש שחובה בארון קטלוגים חדשים רכילויות על כוכבים אופנה(דוגמנים,דוגמניות,מעצבים ועוד..) אביזרים אופנתיים איך להתלבש כמו מפורסמים נעליים שהולכות חזק בגדים חובתיים ואביזרים אין לגמריי בבקשה אם את/ה מעוניינ/ת שיהיה פרום כזה בקהילת הפורמים של תפוז הכנסי ל-פרום תפוז משוב בקישורית הזו: בבקשה בבקשה תצביעו שיהיה פרום כזה והביעו את דעתכם אוהבת חגית פרס ולי1000

faith2

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif

מה הכוונה איך להיות מקובלים? תהיה אתה עצמך! שתגדלי תביני למה אני מתכוונת..... לבנתיים תמיד תזכרי חמודה שהאופי מה שבפנים זה מה שבאמת הכי חשוב אצל בן אדם!

faith2

New member
../images/Emo31.gif

מה הכוונה איך להיות מקובלים? תהיה אתה עצמך! שתגדלי תביני למה אני מתכוונת..... לבנתיים תמיד תזכרי חמודה שהאופי מה שבפנים זה מה שבאמת הכי חשוב אצל בן אדם!

AngeL WomaN

New member
אני מסכימה!! מה זה אמור להביע?!

קודם כל אולי ההגדרה איננה נכונה..אם היית רושמת פורום אין אאוט כמו במהפך משמע פורום מהפך הייתי מסכימה להצביע לטובתך..למרות שקיים כבר פורום אופנה! אבל מקובלים?! תדעו שביסודי כל העניין של המקובלים לא מקובלים הוא ממש אדיוטי..! מה כאילו הקטע?! לשדוד את הבנק של ההורים כדי להיות מקובלים?!?!? להתלבש להתאפר..וכל זה כמו כולם..?! אולי אני רוצה להיות שונה?! אולי אני נורמלית והן פרחות?! אין כזה דבר מקובלים מבחינתי..מקובלים זה ממש דבילי! שיר .

גם אני מסכימה איתך

אבל לא נראה לי שהילדות האלה יקראו את מה שכתבתם . נראה לי שהם פשוט רצו לבקש שתכתבו לתפוז.

© Tweety ©

New member
אני אצביע ../images/Emo108.gif

NOT!!!!!!!! בשביל שתגידו לי איך להתלבש [ורוד זה הכי יפה אנחנו מפרגנות] או איזה נעליים לנעול? או איך הסלברטיס מתלבשים [יאוו איזה חתיך בראד פיט למות עליו] תמצאו חיים.

למעלה