בבקשה כל מי שיכול שיעלה את כל הרואים והסמאקדאונים שלו לכאן וגם יתן לינקים לכולם. תודה
R rob van dam the man New member 28/6/02 #1 בבקשה כל מי שיכול שיעלה את כל הרואים והסמאקדאונים שלו לכאן וגם יתן לינקים לכולם. תודה
S Shaul The HitMan New member 29/6/02 #2 השאלה היא איך להעלות אם היה לי FTP אז הייתי מעלה את מה שיש לי על המחשב כבר אמרתי עוד לפני שנה תמצאו שרת FTP ואני אעלה הכל אני לא מצאתי וגם אני לא יודע איפה לחפש
השאלה היא איך להעלות אם היה לי FTP אז הייתי מעלה את מה שיש לי על המחשב כבר אמרתי עוד לפני שנה תמצאו שרת FTP ואני אעלה הכל אני לא מצאתי וגם אני לא יודע איפה לחפש
R rob van dam the man New member 29/6/02 #3 לא יודע מה אין שום מקום בעולם עם מקום חופשי להעלות קרבות ושזה יהיה בחינם זה לא הגיוני.
R rob van dam the man New member 29/6/02 #4 טריפוד הם מהירים גם אנגלפייר אולי אפשר לעשות נגיד לקנות (בחינם) בשרתי אנגלפייר 10 15 שרתים לעלות עליהם מלא לינקים לתוכניות קרבות אירועים כולם יתרמו לינקים ויהיה מישהו אחד שיעלה הכל לרשת.
טריפוד הם מהירים גם אנגלפייר אולי אפשר לעשות נגיד לקנות (בחינם) בשרתי אנגלפייר 10 15 שרתים לעלות עליהם מלא לינקים לתוכניות קרבות אירועים כולם יתרמו לינקים ויהיה מישהו אחד שיעלה הכל לרשת.