../images/Emo24.gif
תראה, אני חושב שכמעט כל הומו יכול להזדהות עם מה שאתה כותב ומרגיש, או באיזשהו שלב בחיים שלו יכול היה להזדהות, או לפחות להבין מה עובר עליך ומה מביא אותך להרגיש כמו שאתה מרגיש.... להיות הומו זה לא דבר קל בכלל, גם עם ה"קדמה והנאורות" היחסיים שיש היום... זה מביא איתו הרבה קשיים וסיבוכים לחיים, זה נכון.... אז ברור שזה משליך גם על הקטע של מציאת אהבה כי זה פחות קל להומואים, אבל גם לנו יש את הדרכים שלנו.... אני מאוד מרגיש את הכאב שלך כשאתה מדבר על הבדידות שלך, כי בדידות היא באמת אחד הדברים הנוראיים בעולם הזה- וזה לא משנה אם זה להיות מבודד מהמשפחה, מחברים או מהנפש התאומה שלך (או לחילופין, אהבה כלשהי...). נשמע שאצלך זה אפילו יותר קיצוני כי אתה אומר שלדעתך יש לך אפילו כאבים פסיכוסומטיים בגלל זה... תראה, שינוי אחד גדול שאפשר לעשות הוא בדרכי החשיבה, בתפיסה שלך את מה שקורה או במידת החיוביות שלך בקשר לעתיד... נכון שעכשיו הכל נראה רע ושחור, אבל יש תמיד תקופות טובות ורעות בחיים, ומתישהו התקופה הרעה הזאת תיגמר ותתחיל תקופה חדשה... ועד כמה שזה קשה להאמין, יום אחד גם אתה תמצא אהבה ולא תהיה בודד יותר.... פשוט צריך להחזיק מעמד ולשרוד את התקופות הקשות, להיות חיוביים ולהאמין שיום אחד זה באמת יהיה בסדר... עוד משהו שאתה יכול לעשות בשביל עצמך זה להקיף את עצמך בסביבה תומכת, גם אם זאת הסביבה הווירטואלית הזאת (שהיא, אגב, מאוד חמה ותומכת). אגב, לפי דעתי עוד משהו שאתה יכול לעשות זה לנסות (ואני יודע שזה קשה) להוריד את הדגש מענייני אהבה ולנסות להתמקד בדברים אחרים... האהבה תבוא כשהיא תבוא... אתה יכול לעשות צעדים שונים כדי לקדם את העניין הזה, אבל בכל זאת- מי יודע מתי זה יקרה... ובינתיים, אולי כדאי להעסיק את עצמך בהרבה דברים וקצת להסיח את דעתך מהנושא הזה... תהיה מודע אליו ותפעל בכיוון כדי לנסות לקדם את זה, אבל תנסה להוריד מזה את הדגש הגדול ולנסות להשוות את זה לכל מיני דברים אחרים בחיים שלך... מנסיון, אם אתה הופך תחום מסוים בחיים שלך למרכז היקום והעולם וסיבת הקיום שלך (בין אם זה אהבה או כל דבר אחר לצורך העניין)- ברגע שמשהו רע קורה בתחום הזה והורס אותו או מקלקל אותו- זה נראה ממש כמו סוף העולם... אבל אם יש לך דברים אחרים שהם טובים, הם מאזנים את זה, ואז אם משהו רע קורה בתחום הזה, אז זה הרבה פחות נורא כי יש גם את כל שאר הדברים שעושים לך טוב....... והכי חשוב לדעתי זה לנסות לשמור על החיוביות, לחזק את עצמך כל הזמן ולהגיד שיהיה בסדר או כל מיני דברים כאלה (יש לזה השפעה פסיכולוגית, באמת... גם אם אתה לא מודע לזה... אתה פשוט צריך להאמין בזה קודם כל)... ואם יש לך אפשרות, אולי כדאי לשקול ללכת לייעוץ אצל מישהו.... לא באותו אופן שאנשים הולכים לפסיכולוג כי יש להם בעיות נפשיות, אלא פשוט כי יש פסיכולוגים שהטיפול שלהם מתמקד בשינוי צורת חשיבה ותפיסות של הבן אדם את עצמו ואת המצב שלו... וזה נראה לי יכול לעזור לך.... בכל אופן, אני מאוד מקווה שמכל מה שכתבתי משהו עזר לך..... שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך, תעדכן אותנו ותרגיש חופשי להישאר פה ולהיות חלק מהבית החם הזה...