בבקשה

binyamin789

New member
בבקשה

תגלו לי מה הוא הקוד של מיכא"ל בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה! תישלחו לי לאימייל: [email protected] בבקשה אל תגידו שזה יהרוס לי וכדו... זה לא איכפת לי אני מת לדעת את הקוד, בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה!בבקשה!

adi23e

New member
../images/Emo12.gif???

לפני שאנחנו נותנים לך ככה בשלוף את הקוד רק כי אתה מת לדעת... אפשר לדעת מה אתה מתכוון לעשות איתו? אתה מבין, א"א לתת אותו לכל אחד.. ס.ב.ס.ב. ..רק המובחרים זכאים לו.. ודרך אגב - כשמבקשים משהו לא שמים סימן קריאה אחרי הבבקשה.. אלא אם התכוונת שזו פקודה שניתן לך את הקוד????????? (כנראה לא הפנמת עדיין את מהלך הענינים במיכא"ל) בהצלחה

binyamin789

New member
סליחה

לא שמתי לב שרשמתי סימני קריאה (תסתכלו מה השעה שרשמתי) בבקשה? בבקשה? בבקשה? בבקשה? בבקשה? אני רק רוצה לדעת את הקוד זה הכול! (אני לא מתכון לספר לאף אחד אחר) בבקשה? בבקשה? בבקשה? בבקשה? בבקשה? מי שרוצה יכול לשלוח לי לאימייל: [email protected]

adi23e

New member
לא הבנת

אתה יכול לשים סימני קריאה/שאלה/לבבות..זה לא משנה.. קראת את השורה האחרונה בהודעה הקודמת שלי? מה למדת מפרויקט מיכא"ל?

binyamin789

New member
לא הבנת אותי

אני באמצע הפרויקט עכשיו תוכל להגיד לי את הצופן

adi23e

New member
הבנתי גם הבנתי

1. אני בת 2. לא. אתה באמצע הפרויקט ולא למדת כ ל ו ם ? אני מציעה לך שתחזור אלינו בעוד כמה מפגשים, אחרי שתלמד כמה דברים. בהצלחה.

binyamin789

New member
לא אמרתי שלא למדתי כלום

חשבתי שהתכוונת שגמרתי כבר את הפרויקט ולמדתי איך לזכור הרבה מספרים ושיטה באנגלית עכשיו תוכלי להגיד לי את הקוד? ולמי של יודע יש איזה קוד במיכאל שעל הקוד מבוסס הפרויקט (ככה אמרו לי)

yossi iv

New member
מה זה ההתחננות הזאת?

למרות שאף אחד לא מכיר אותך פה... מה זה?

למעלה