בבקשה

ortal13

New member
בבקשה../images/Emo7.gif

אולי זה קצת מוזר....קצת הרבה....אבל אתם יכולים לשרשר לפה את כלהתמונות שיש לכם במחשב שלעפר? כי ממש אין לי אף תמונה שלו כי גם אלה שהוא עם עוד אז הכל שמתי בתיקיה שלו כי אני הכי אוהבת אותו....בבקשה שימו לי פה את התמונות שיש לכם במחשב אני יודעת שזה הרבה זמן וזה זה נורא מאכזב אותי כי השקעתי כל כך הרבה בלסדר את כל זה
בבקשהההההה
תודה:)
למי שהסכים ולמי שלא-
אתם אולי מתעצלים או שאין לכם כח אליי או שלא בא לכם עליי עכשיו חחחח אבל לפחות אחת?(שאין)

דנדי5

New member
הייתי יכולה אבל

איזה באסה פרצו לי למחשב ומחקו לי את כל התקייה שלי היו לי שם איזה 300 תמונות ואיזה 99 של עפר חחחחחחח יואו זה באסה פתאום אני נכנסת לעיון... ופתאום נאי לא רואה את התקייה שלי רשומה שם איזה מבאס נכון סליחה אבל יכולתי לסים כאן 99 תמונות של עפר אבל פרצו לי לכי זה שפרץ לי. חחחחחחחחחחחח

Scratchy Girl

New member
את יכולה להכנס ל....

גלריות של הפורום,יש שם הרבה תמונות של עפר! וכמובן גם לאתר של אקזיט בנענע.. אני אנסה למצוא לך עוד תמונות

Scratchy Girl

New member
עוד כמה..

את יכולה להכנס לקישורים של הפורום..יש שם אתרים של אקזיט ובטוח יש שם תמונות של עפר יש את האתר אקזיט פאן.. כנסי גם לפה..יש המון צריך קצת להתאמץ והכל יהיה בסדר

ortal13

New member
תודה רבההה שירן../images/Emo24.gif

אני פעם בקרתי בכל אלה ולא היתה תמונה אחת משם שאין לי במחשב של עפר....כולןןןן היו לי!ועכשיו לשמור הכל מההתחלה

אתם אתם אתם

אתם לא יודעים מה קרה לי! במחשב שלי בשולחן עבודה יש תיקיה שקוראים לה תמונות מפורסמים ושם יש תיקיות של כלל מיני מפורסמים עם תמונות שלהם והתיקיה של עפר לא היתה שם כלומר היא היתה שם אבל ריקה ולא הבנתי מה קרה... אז כנראה שאיכשהו היא הועברה למקום אחר במחשב אני באתי לשלוח לחברה שלי תמונה שלה מהמחשב שלי חח יש לי תמונות של כולן כי אני סורקת להן חיחיח ופתאום ראיתי עוד תיקיה כמו שיש לי בשולחן עבודה תיקיה ששמה תמונות מפורסמים אמרתי לעצמי מה התיקיה עושה פה?ופתאום ראיתי תיקיה של עפק שכטר...אמרתי היא בטח ריקה וזה...אז באתי למחוק אותה ולא הצלחתי דרך הפתיחת קבצים לשליחת תמונות באיסיקיו 0.4.. אז באתי להכנס לשם מרגיל ולמחוק את התיקיה ראיתי שיש בה קבצים לא הבנתי היה מוזר פתאום ראיתי את כלל התמונות של עפר בתוך התיקיה הזו מה זה שמחתי זה קרה ממש עכשיו אתם לא יודעים כמה אני שמחההההה אבל מוזר כי בתיקיה של התמונות מפורסמים בשולחן עבודה אז התיקיה רייקה.... מוזר אבל אני שמחההההההההההההההה

ortal13

New member
ואייייי

ממש ממש סליחה...תקשיבו מה קרה נכנסתי מהשם משתמש הזה שהוא לא שלי הוא של מישהו אחר(לא שפרצתי לו,פשוט נכנסתי לבדוק משהו....ושכחתי לצאת) אז מהרתי לרשום הודעה שמצאתי את התיקיה אז רשמתי בלי לראות שאני עם השם משתמש שלא שלי... אז ממש ממש סורי...אבל ההודעה האחרונה של "האהבה תמיד תנצח-דרמה"(נראה לי משהו כזה השם משתמש)אז היא שלי... מצאתי את התיקיה של עפרררר ישששששששש

KiShKooSh

New member
זה כבר רדוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איכס
התוכנית נהייתה דוחה, ספיישל הטפשטות מילא, אבל זה ר-ד-ו-ר

טַלי

New member
בהחלט רדוד אבל...

אחרת זה לא אקזיט
רדוד מזכיר לי את הרדודים בבריכה
כמו שאתם רואים... הקיץ והחום כבר נכנסו לי למוח
חם לי!!!

KiShKooSh

New member
זה רדוד מידי אפילו לאקזיט

וגם לי חם
שיר: חם
, חם
, חם
מחר הולכים לים
נאכל איזה שלגון
המון המון המון
כשחק גם ב
זה מזה ברור
אבטיח
על מקל מעפר נקבל מ
נעקץ ו
שם יתקרצץ ב
נשחק ו
נשתה ונחזור הביתה אחרי שנהננו מכל זה
אוי החום משפיע עלי קשות

e l u l a

New member
יש משו שאני לא מבינה../images/Emo153.gif

אם הרגליים שלה כ"כ מושלמות למה היא צריכה שיביאו לך ויט כאילו להוריד שערות..?? מילא אם היו עושים תחרות "השעירה"
אנשים טיפשים

KiShKooSh

New member
נו...... אקזיט לא שיא האינטיליגנציה

מה איתך אלה
לא רואה אותך הרבה

e l u l a

New member
מממ...אני פה../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

פשוט... לא יצא לי לראות הרבה אקזיט בימים האחרונים..אז לא היה לי מה לכתוב פה...
אבל קראתי
ומה עם דניאל היא לא הייתה אמורה לחזור כבר מצרפת?

למעלה