בבקשה

s u n y 1

New member
בבקשה ../images/Emo53.gif

שלום רב, אני בניתי אתר ועכשיו ברצוני להוסיף קובץ פלאש. הבעיה היא שהפתיח שלי מאוד כבד (3M) וכאן אני זקוקה לעזרתכם האדיבה. אני יודעת שצריך לשאוף למישקל מינמלי, אבל איזה משקל יהיה אידיאלי כדי שהאתר יעלה מהר? פחות או יותר הממוצע... כמה זמן ייקח לאתר לעלות עם השאיר את הפתיח כפי שהו? תודה רבה מראש ויום נפלא לכולם

flashdani21

New member
כמו שמקרומדיה

מודיעים באתר שלהם סרט במשקל של 0 K יעלה הכי מהר...עכשיו ברצינות 3 מגה זה המון תקצץ בסאונדים באנימציות ותקטין את התמונות שלך או לפחות תעשה להם אופטימיזציה...בהצלחה:)

Galle

New member
כעקרון..אפשר לעשות סרטון מאוד מרשים

ובגודל מאוד מאוד קטן יחסית.. אם לא עושים בכלל שום תנועה.. וכל התנועות יבואו מתוך פקודות.. זא בעצם יהיה לי פריים אחד דינמי... הסרטון יוכל להיות באורך שעה ! ועדיין יקח לו כמה שניות להיטען.. לא?

BARNONI

New member
אין מספיק פרטים אודות הפתיח אבל

ברמת העיקרון , אם עובדים נכון בפלאש , זאת אומרת שהדמויות הם סימבולים והאינמציה היא לא ב- "שייפ" , אז זה ירוץ לך יותר מהר, היות וברגע שהפלאש מזהה פעם אחת סימבול , הוא לא מחשיב אותו שוב, כשהוא פוגש אותו בהמשך.... (מכרים ותיקים) תעבדי עם סימבולים ועם תיכנון וחשיבה לפני מעשה , תימנעי מ"שייפ" ושהסאונד לא יהיה בפורמט שסתם מכביד על המשקל.(תערכי אותו מחוץ לפלאש ותביאי אותו באורך הסופי , לא לערוך בתוך הפלאש.) אם כל זה נעשה אז קבלי ביטול על כל האמור.... מה שכן אפשר לעשות בכל זאת, זה איזה אלמנט מעניין בטעינה של הסרטון, נניח קטע טקסט מצחיק , בדיחה או התבדחות על הזמן שנאלצים לחכות. או לחילופין משחק פשוט כזה, שיעסיק את הגולש עד סוף הטעינה. נגמרו לי הרעיונות.... בהצלחה.

למעלה