כלה שחשה הקלה
New member
בבקשה תקראו
שלום! פעם הצגתי את עצמי קצת וסיפרתי מה שהיה על ליבי, עזר לי בפעם הקודמת לפרוק ולכן שוב אני כאן
אני מספרת את הסיפור עם מלא כאב... יש לי חמה שגרה לידי אף פעם לא התייחסה אל הבנות שלי כמו שסבתא "צריכה"...לא ביקשה שיבואו אליה לא באה לראות אותן במיוחד לא משחקת איתן לא קונה להן מתנות קטנות אפילו ביום הולדת שנה שעברה לא קנתה כלום(יש לה אמצעים)השנה חל שיפור וקנתה כמה בגדים(יש לי שתי בנות בהפרש של שנה זו מזו)רק אחת מהן "זכתה" למתנה מהסבתא כי כל החולצות במידה שלה....טוב עד לכאן זה קצת רקע ,לפני כשבוע עברתי ניתוח ואסרו עליי להתאמץ אחרי הניתוח להרים את הילדות ובקיצור כל הטיפול השגרתי בילדות היה בעייתי בשבילי ועדיין(הניתוח בגב,ד"א אני בת 24)למזלי גם הילדה הקטנה חלתה באבעבועת רוח ...האישה הזאת לא באה לא עזרה לא שאלה בערב שבועות הם חגגו בבית שלה עם כל הנכדים אותנו הזמינו באותו היום ומצד שני חקרו על המחלה של הילדה שכבר בדקנט מבעוד מועד שהיא כבר לא מדבקת...גיסתי בהריון והיה מזה סיפור ובסוף לא הלכנו ואני מאוד נפגעתי...היום החמה מתקשרת(אני נשואה שלוש שנים בחיים היא לא התקשרה)שאלה לשלומי ואמרה שהיא מצטערת שלא באה כי עבודות הבית מרובות ולא נגמרות ושאלה אם אנחנו באים(מנהג שכל יום שישי הולכים אליה)ושאלה מה שלום הגדולה,עניתי שהגדולה בסדר גמור אבל הקטנה עם אבעבועות ...היא כמובן צחקה ..אה כן...טוב מה שואלת החוצפנית:"עברו עשרת הימים הנוראיים"?אמרתי על מה את מדברת...היא התכוונה למחלה שבעשרה ימים היא מדבקת.עניתי שעשרה ימים לא עברו אבל היא לא מדבקת כבר מאז שכל הפצעים יצאו והתייבשו..טוב היא אומרת לי אז אתם באים...ומה אני עונה לה???נראה למה לא ותכלס אני לא רוצה ללכת אני שונאת אותה ולא יודעת איך להגיד לה שלא בא לי שום קשר איתה...וכמובן שאני לא הולכת,בא לי להוציא את הכל אבל תמיד כיבדתי אותה..אני לא רוצה להתרחק בשקט אני רוצה שהדברים יאמרו ואני לא יודעת איך להגיד יש הצעות? תגובות? תודה...עוד כלה פגועה.
שלום! פעם הצגתי את עצמי קצת וסיפרתי מה שהיה על ליבי, עזר לי בפעם הקודמת לפרוק ולכן שוב אני כאן