בבקשה תקראו :)

ronina

New member
בבקשה תקראו :)

אם מישהו יכול לשלוח לי בבקשה תמונות של בטי המכוערת אחרי שהיא נהיית יפה אז בבקשה שישלח :) ראיתי פה כבר כמה פעמים תמונות ששמתם אבל בכ"ז אם למישהו יש עוד או בכלל אבל לא תמונות שהיא עדיין עם המשקפיים....תמונות אחרי כל "השיפוצים"............ תודה:) רוני נ.ב holla..... :)

אינה........ :)

מה שלומך? תודה על התמונות ששלחת לי אבל התכוונתי לתמונות אחרי שהיא כבר נהית לגמרי יפה...יענו אחרי שהיא משתנה יש לה עדיין משקפיים? כי חשבתי שכשהיא נהיית יפה אז אין לה משקפיים,פוני,ריבועים על השיניים והכל...... אז אם אני צודקת אז תשלחי לי בבקשה תמונות שלה או פה או לאי מייל: [email protected] ואם היא בסוף עדיין עם משקפיים אז לא משנה אני פשוט רוצה לראות בלי משקפיים........ תודה רבהרבה :)) רוני

מיכל ק

New member
בטי המכוערת

http://fea.up.co.il זה אתר של בטי ויש פה די הרבה תמונות היה נהיית יפה אבל עדיין יש לה משקפים אבל יפות ועדינות

היא לא נהית מלכת היופי...

תראי בטי אמנם משתנה ובהדרגתיות, אבל היא אף פעם לא הופכת לדוגמנית וגם לא זוכה בתואר מלכת יופי... היא נהית הרבה יותר יפה מאשר בתחילת הסדרה אבל הרי המשקפיים שהיו לה זה סימן לכך שהיא לא רואה טוב, אז איך הראיה שלה יכולה פתאום להשתנות? היא תמיד נשארת עם משקפיים פשוט היא מחליפה אותן ליפות יותר. אלה הן תמונות כבר לקראת הסוף כאשר בטי וארמנדו משלימים וכאן היא הכי יפה. דרך אגב גם בחתונה בטי וארמנדו עם משקפיים.

שמעת על הדבר הזה עדשות?

יענו בלי להעליב אבל שמשתנים בד"כ גם שמים עדשות וזה וחוצ´מזה ראיתי תמונות שלה בלי משקפיים ששמתם פה בפורום אז חשבתי........ ופשוט הבנתי מזה שהמשקפיים החדשות יותר שיש לה זה שלב אחד לפני שהיא הופכת להיות יפה לגמרי,מבינה? עכשיו אני יודעת שלא..... תודה :) רוני

למעלה