בבקשה תקראו.....

Night Star

New member
בבקשה תקראו.....

לפני כמה ימים רשמתי הודעה , יותר נכון אתמול!! ואף אחד לא ענה לי חוץ מהילרית... אז אני כותבת את ההודעה עוד פעם ואני מקווה שתעזרו לי לפתור ותיחסו אליי קצת...למרות שאני רק בת 14!!! אתמול עשיתי מדיטציה התחלתי לעצום את העיינים..אחרי כמה דקות היו מין הבזקי אור כאלה...והחדר שלי היה חשוך , אז לא יכול להיות שזה ממנו... ההבזקים נגמרו לכמה שניות ...ואני רואה (בעיינים עצומות) מין יצור נשי כזה (זה לא היה ברור במיוחד)...הופך לחתול נמר פנתר כזה..ממש נבהלתי אבל המשכתי לעצום את העיינים..ופתאום אני רואה מין חלון קטן כזה והכול מסביב שחור ואישה בוכה בחלון... פתאום החתול הופכת לאישה ובחזרה לחצי חתולה חצי אדם והיא קורצת לי.. ואז יש מין יצור כזה (בת ים) שוחה .....וביינתים יש מין הבזקי אור כאלה.. פתאום יש מין שביל לבן כזה והוא זז אחורה ..אני נשארת במקום והשביל זז אחורה ושהשביל זז אני רואה כל מיני דברים ... פתאום אני רואה צוק והצוק נשאר למרות שהאור הלבן מעפיל עליו ואני רואה שם את הדבר הנשי ההוא (אין לי מושג מה זה היה , החתולה)....והיא עומדת לקפוץ , לפני שראיתי שהיא עומדת שם.... נבהלתי והלב שלי פעם ממש מהר..ורק אז ראיתי אותה.. אני חושבת שהיא עמדה לקפוץ..אבל אז זכרתי את בת הים... ועדיין היה את האור הלבן ...החלטתי לפתוח עיינים מהר כי אני ממש נבהלתי... אני עדיין מבוהלת..למרות שאני חושבת שזה סתם דמיון....מה אתם חושבים?? אז בבקשה תעזרו לי ותתיחסו להודעה!!!

אני ממש לא מבינה הרבה ..

בזה ...אבל אני חושבת שאולי עברת למצב של חלום בהקיץ...זה קורה לפעמים מריכוז גהוהה..כי את כבר נמצאת קרוב מאוד למצב הזה אז אולי זה היה סוג של חלום או משהו... זה פשוט יותר מדי כדי להיות חיזיון..

Night Star

New member
לא נראה לי

אני הייתי ערה ולא חשבתי על כלום... והייתי ממש מרוכזת...

נו,כשאת מרוכזת...

את יכולה לעבור למצב של חלימה בקיץ...ולהיות עדיין ערה.. אני עושה את זה בכוונה לפעמים כי זה סוג של ריכוז עמוק... את יכולה לדמיין מצב כזה מה שאת רוצה..אבל גם להתחבר למשהו יותר גבוהה..אולי זה היה חיזיון אבל בסמלים שאת אמורה להבין אותם,אל תראי את זה כסיפור או כדברים ממשיים תנסי להבין מה כל דבר מסמל עבורך פרטים קטנים..הנוף מאחור,כל מה שנראה לך משמעותי אולי תנסי גם לפרש את זה אם ספר חלומות...מי יודע אולי...

Justin Angel

New member
דורש מחשבה...

זה באמת משהו שייקח לי זמן לחשוב עליו. תראי , את הזקי האור לכולם יש אבל בדרגות שונות בגלל לחץ חזק ותפאומי שמפעילים על העין כתגובה הגנתית של הגוף מקבלת אנרגיות (להגן על הראש ובעיקר העיינים בסכנה). מה שאת מדברת עליו יכול להתפרש רק כדבר אחד אם זה לא היה דימיון או הזיה לשמה. זאת הייתה התגלות. גם לי הייתה אחת כזאת , הרבה יותר קצרה ובעקרון מומלץ לא לדבר על ההתגלות שלך. בלי להכנס לקטע שאני צריך להסביר על ישויות של היקום אני יכול להגיד לך שמשהו שאת תביני כאל יצר איתך קשר. התגלות כזאת חזקה וממושכת אמורה להיות סימן למשהו. אני מצטער אבל לומדים על התגלויות רק ברמה שלישית של חניכה טקסית (משהו בערך עוד 10 שנים בשבילי) ואני לא יודע עליה כל כך. כל מה שאני יודע שזה אמור להיות סימן למשהו , ואת לא אמורה לקחת את המעשים ולפרש אותם. או אולי כן? מצטער זה באמת מבלבל , זה הפעם הראשונה שני שומע על התגלות של מישהו אחר ואין לי מושג מה להסיק מכך. עלה בראשי עוד רעיון, יכול להיות שזה היה משהו שקורים לו "חלום-טלפתי-טועה" בעברית. זה בעקרון שמישהו שנולד עם רמה סיסית של טלפתיה ואף פעם לא ניסה להשתלט עליה , יכול לקרות מצב שבו יום אחד לתקופת זמן מה , תהיה לו התפרצות שבו הכוח הטלפתי שלו גדל עד כדי כך שהוא יכול לשוח תמונות ומראות אחרים בלי להיות מודע לכך. בכל מקרה אני מקווה שהבנת משהו מזה.

למעלה