בבקשה תקראו

• פותח הנושא M&Ms
  • פורסם בתאריך

M&Ms

New member
בבקשה תקראו

היי לכן אנשות! קוראים לנו שי ואיה ואנחנו מביה``ס לטבע בת``א. יש לנו בביה``ס פרוייקט בנושאי התמכרות. במסגרת הפרוייקט בחרנו לעבוד בנושא `הפרעות אכילה`. ראינו את מאיה ברפי רשף, ורצינו להגיד לך שאת גדולה מהחיים! בכל מקרה, יש לנו בקשה ואנחנו מקוות שהיא לא תפגע בכן... אנחנו רוצות לראיין חלק מהבנות כאן דרך אינטרנט אוי ICQ באופן אנונימי לגמרי! אם אנחנו מפריעות, פשוט תבקשו שנעזוב! מאיה, היינו רוצות להשתמש בראיון עם רפי רשף, בהסכמתך כמובן. נדבר, איה ושי

תרנגולת

New member
מי שתסכים.. אם תסכים..

תזהרו במילים שלכן- הן יכולות לפגוע.. תשתדלו בלי טריגרים ברורים וקשים. ואולי זה לא כדאי. אבל מי שתסכים. שתזהר במילים.. זהגיל רגיש לעניינים האלה.. להזהר. אם אתן מסכימות. זהו. הן יכולות להשתמש בזה כטריגר..

A-naT

New member
היי

לא נראה לי שלמאיה תהייה בעיה.. אם זה שודר בטלוויזיה בערוץ שתיים בפריים טיים לא נראה לי שזה יפריע לה כל כך חוצמיזה, בנוגע לראיון- כבר ביקרו פה מספר פעמים על אותו עיקרון, וכולם סולקו ב`עדינות` ע``י תגל. אבל אם זה ראיון דרך ה-סי קיו, לא נראה לי שתהיה לי בעיה עם זה, חוצמיזה אני תמיד יכולה פשוט למחוק אותכן אם השאלות לא נראות לי המייל שלי: [email protected] תשאירו לי את המספר ונשתמע..

רוני_(-:

New member
היי

לי אישית אין בעייה כל עוד הכל אנונימי. תלחצו על השם שלי, ותשלחו אליי את השאלות. רוני

למעלה