בבקשה תקראו ותענו!!!!!

ocddd

New member
בבקשה תקראו ותענו!!!!!

איזה כיף לדעת שיש קבוצה שמקבצת ביחד את כל האנשים שמרגישים אותם תחושות כמוני אמנם כל אחד בואריציה שונה.
מאזס שאני זוכרת את עצמי סבלתי מאוסידי אולם רק לפני חודש ידעתי שיש לזה ושקיים מונח פסיכולוגי לרגשות שאני מרגישה.
במשך חיי האוסידי ניהל אותי אבל לא בדברים שהפריעו לי, כלאמר לא הרגשתי רגשות אשמה עצומות עצומות עם ההפרעות האלה. ידעתי שאני לא בסדר חשבתי שאני לא בסדר אבל זה היה תמיד עובר ואף פעם לא הייתי בהתקף!!
לפני חודשיים הכרתי גבר, מערכת יחסית רצינית, שמן הסתם הוא ביקש לדעת עליי את כל העבר שלי (אם איזה וכמה גברים הייתי בקשר) ספרתי לו את הדברים הבסיסיים שכולן מספרות. עם כמה שכבו, עם כמה התנשקו וזהו. באיזשהו שלב הרגשתי שזה לא מספיק לי. הרגשתי שאם אנחנו הולכים למשהו רציני הוא חייב לדעת עליי הכול. כולל הכול. עם מי נפגשתיבחיים שלי, למי הרגשתי , מה הרגשתי, את כל התחושות שלי. דברים שקרו לי כשהייתי נערה וממש צעירה, שמזמן שכחתי אותם ולא רלוונטים לחיים שלי כיום.
אפילו כשהוא כבר רצה להפסיק לדעת ובקש ממני להפסיק לספר לו דברים, הנפש שלי פשוט התחילה לעשות הרצה של כל הדברים שהיו לי בחיים את כל הדברים שאני זוכרת מכל גיל אפשרי שהיה לי .
כל חיי הייתה לי קטע של מחשבות פולשניות. (כמובן שלא ידעתי שזה השם של המחשבות שלי אלה רק אחריי שהגעתי לפסיכיאטר) ובגלל שהייתי חושבת את אותם מחשבות, חשבתי שאולי אני באמת כזאת, והתחלתי להרגיש שאני פגומה, ומשוגעת, וחולה וסוטה. למרותצ שלעולם לא עשיתי שום דבר מהמחשבות האלו.
במשך החיים המחשבות האלה לא הפריעו לי מבחינה מצפונית, אלה רק הציקו לי ביני לבין עצמי.
לפני כחודש, בעקבות זה שהתחלןתי להריץ על עצמי את כל חיי עלתה לי לראש מחשבה מזעזעת! אני לא אפרט אותה כאן, אבל תמיד היו לי מחשבות בחייפם מוזרות, ומזעזות, האבל אף אחת מהן לא הפריעה לי והציקה לי ממש כמו המחשבה הזאת!!!!!
לא יודעת איך היא פתאום התפרצה ככה, לא יודעת מה קרה אבל היא נכנסה לי לראש ופשוט לא יצאה, מחשבות מ ז ע ז ע ו ת!!!
נגעלתי מעצמי, התבאסתי על עצמי, חשבתי שזו לא אני חשבתי שאני משתגעת כבר!!!
אמרתי לעצמי שאם המוח שלי חושב דבר כזה, כנראה שזה באמת נכון על עצמי?????
בקשתי מאמא שלי שתקח אותי לאשפוז, שאני מרגישה שאני משתגעת, לא הייתי נרדמת בלילות וכל היום הייתי בוכה על היותי בן אדם שחושב מחשבות כאלה!!!!
חשוב לי לציין שאני בחורה נורמטיבית,אין לי עבר פסיכאטרי, אין לי תיקים פליליים, לא עשיתי בחיי מעשים אסורים, הכל התבסס על בסיס מחשבתי בלבד...
אחרי שאמא שלי הבינה שהמצב שלי גרוע ממש (נפרדתי מהחבר בעקבות המחשבות, התפטרתי מהעבודה, לא הייתי יוצאת לרחובות על מנת לא לראות בעיניים שלי משהו שמזכיר לי את המחשבה, הייתי סגורה בבית במשך שבועעים שלמים!!
הלכתי לפסיכיאטר שהציל לי את החיים, לא בגלל שהוא פטר לי את הבעיה, אלה בגלל שהבנתי שיש לדבר הזה שם, שהרבה אנשים חווים את המחשבות האלו, והמחשבות האלו הן לא באמת אנחנו!!!
כרגע אני בטיפול פסיכולוגי בלבד, מקווה שיהיה בסדר.
המחשבות עדיין קופצות לי לראש, אך הידיעה שלמחשבות שלי יש קטע שקשור למוח שלי ולא לאישיות שלי הרגיעה אותי מאוד..
כי נורא פחדתי לחשוב על עצמי שאני הבן אדם שהמחשבות שלי חושבות.
קיצור אם יש כאן אנשים שחוו כמוני מחשבות מזעזעות ביותר... סטייל מחשבות פולשניות אשמח לדעת :) בבקשה!!!!!!

קטקטית35

New member
את בהחלט לא היחידה

מה שאת מתארת זה אוסידי של אחריות. זה די נפוץ ועצם העובדה שהמחשבה גורמת לך להזדעזע כל כך מעיד שזה לא מי שאת אלא המחשבות האובססיביות שמנסות לנהל אותך. התפקיד שלך הוא לזכור שאת זה לא האוסידי. את אדם טוב ומוסרי והגון, פשוט יש לך חרדה שעם העזרה המתאימה וכח הרצון שלך תוכלי למגר אותה ולהמשיך את חייך. חשוב שהפסיכולוג שלך יהיה בעל ניסיון בסיביטי ושבאמת תשקיעי ותתמסרי לטיפול. זה הכל בידיים שלך. אני גם הייתי במקום מאוד לא טוב בחיי בגלל האוסידי אבל עם המון כח רצון ונחישות הצלחתי להפוך את הקערה על פיה ואני בטוחה שגם את תוכלי. בהצלחה:)

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

גם אני חווה מחשבות כאלו, אבל מאז שגם למדתי שקוראים לזה אוסידי ירדה לי אבן מהלב. את לא היחידה.

למעלה