בבקשה תפרסו לי

Talila3

New member
בבקשה תפרסו לי

אני ממש זקוקה לייעוץ.שאלתי 2 שאלות חשובות. אני בת 29 9 חודשים אחרי לידה מתה לרזות ולא כל כך מצליחה, עוד 3 חודשים יש יום הולדת לתאומים שלי ואני נורא רוצה להראות טוב.השאלה השניה בנוגע לצהרון שאני פותחת בםפטמבר והייתי רוצה לדעת האם אצליח לפרסם ולהגיע להורי ילדים תודה מראש. האם - עשרה גביעים אצליח - יום הדין להרזות - שלושה מטות בשלושה - שמונה חרבות חודשים - שני מטבעות סיכום - שטן - - - - - - האם - הכוהנת הגדולה ילדים - חמישה גביעים אצליח - שני מטות לצהרון - מלך גביעים לגייס - אס המטות סיכום - תשע מטבעות

blonda3

New member
../images/Emo50.gifטליה..

אף פעם לא עניתי לשאלות של הרזיה.... ואין לי מושג אם אפשר בכלל לשאול שאלה כזאת אבל אולי קלף 8 החרבות מראה שתצליחי קצת להדק את החגורה....? קשה לך לשלוט בדחפים וביצרים שלך? (קלף השטן...) תעשו הרבה סקס...זה בריא, ומרזה......
לגבי השאלה על הצהרון נראה שאת לא תהיי ממש מרוצה מקצב ההרשמה -5 גביעים....אבל אל תהיי מודאגת 9 מטבעות מראה שמצבך הכלכלי יהיה מצוין אס המטבעות מראה על התחלה חדשה עם המון מרץ. אז-שיהיה לך בהצלחה. בלי דאגות מיותרות. הביטי בחצי הכוס המלאה. מקווה שאינני טועה.

Talila3

New member
תודה רבה רבה ושאלה קטנה

כול כמה זמן אפשר לבצע פריסה?

blackcat2

New member
../images/Emo39.gifהי טליה- בנוגע לדיאטה

האם - עשרה גביעים אצליח - יום הדין להרזות - שלושה מטות בשלושה - שמונה חרבות חודשים - שני מטבעות סיכום - שטן נראה כי את נעה על התפר בין החלום הגדול (10 גביעים) לגורם שמסיט אותך מהדרך (השטן). את לא די עקבית (2 מטבעות). את חייבת להנות מכל העולמות וזה בסדר וגם טבעי על כן עליך לנצל זאת לטובתך. אינני מומחית לדיאטות אולם כדברי אימי האחות אומר כי אפשר לאכול הכל אך במידה. המידה היא שם המשחק ואת צריכה לאזן בין הדברים כדי להגיע לדיאטה האופטימלית מבחינתך (2 מטבעות). את מתקשה להבין איך תעמדי בדיאטה המדוברת ב- 3 חודשים אולם ניכר כי תוכלי אם תאתגרי את המחשבה ותמצאי את השיטה המתאימה והבטוחה עבורך. (8 חרבות). מאחר ואני מניחה כי את מצויה בקשיים המלצתי היא לפנות לדיאטיקנית ולהסביר לה את מטרתך, ועל מה תתקשי לוותר במסגרת הדיאטה. אני רואה צורך בפניה לגורם חיצוני נוכח קלף יום הדין שיש בו הארה נוכח סיוע ממישהו/י "מלמעלה" ובהקשר זה "בעל סמכות".
בקיצור אסכם ואומר כי סיכוייך להצליח קימים אולם את חייבת להיות נכונה לעבודה קשה והסתייעות סגורם חיצוני. בהצלחה ואשמח לשמוע ממך. בי

blackcat2

New member
לגבי המעון../images/Emo66.gif../images/Emo65.gif

האם - הכוהנת הגדולה אצליח - שני מטות לגייס - אס המטות ילדים - חמישה גביעים לצהרון - מלך גביעים סיכום - תשע מטבעות אני חושבת שבהחלט יש לך פוטנציאל טוב מאד לגייס הורים לצהרון אולם לא תהיי מסופקת מהכמות. השתדלי לא להצטער על הישגיך אלא לשמוח מהם. בסה"כ נראה כי התפקיד הזה תפור עליך ונראה כי תהיי נפלאה- גם רגישה , גם משפחתית וגם קשובה לרגשותיך. בהצלחה.

למעלה