בבקשה תענו:

Beryllium

New member
בבקשה תענו:

-מה זה קב'א? איך יודעים מה הוא? -מה הסיכויים והשיקולים(של הצבא) להתקבל למודיעין (ללא דוברי ערבית)? -מה סיכויים להתקבל לעתודה? (מה יותר חשוב?ציונים? כושר מנהיגת?) -עד כמה משפיעים הגורמים הבאים(בעתודה ומודיעין)(אני יודעת שיש גם פורום עתדה אבל בכל זאת):הדרכה\השתתפות בתנועות נוער\ מכינה צבאית?(לא הייתי בזה...) -האם כל מי שרוצה (מהבנות) להתקבל למג''ב, מתקבלת (הפרופיל שלי 97)? האם חשוב להיות בכושר? --תודה לכל העונים!--

עונה על 2 שאלות...

קב"א זו קבוצת איכות. היא מדרגת אותך מבחינה איכותית - ע"פ מכלול נתונים, ביחס לצבא בלבד. נעה בין 42 ל56. איך אפשר לדעת מהי? כשאת מלש"בית, צריך מעט פרוטקציות בלשכ"ג, וכשאת חיילת - ממש מעט פרוטקציות עם כל חייל שמתעסק עם תוכנת כ"א. להתקבל למג"ב - בתור לוחמת, עלייך לעבור גיבוש לוחמות, ולדרג מג"ב בעדיפות ראשונה בסיום הגיבוש. חשוב להיות בכושר? בוודאי שכן, אבל זה לא תנאי קבלה הכרחי. כושר הוא דבר שנבנה במהלך המסלול, וישתפר עם הזמן.

mAAyAn 1

New member
שתקבלי מנילה דרגי את אשכול הלחימה

בעדיפות ראשונה ותקבלי זימון לגיבוש.

Beryllium

New member
זהו שלא היה לי אשכול כזה!!!! למה?!

תאריך אחרון למשלוח המנילה-היום...

sweat la la

New member
Death of Balance

בדף מספר 4 או 5 שאלתי אותך שאלה ועדיין לא ענית... [יכול להיות שלא ראית או שאין לך תשובה לזה (?)] בכל אופן הודעה לך אם תוכלי לצפות בשאלה שוב ולענות ליץ תודה לך!!

blabla2a

New member
sweat la la

בשביל זה קיים דבר שקוראים לו בישראל: מסרים \ הודעה פרטית תודה ההנהלה

sweat la la 2

אני מצטערת שאני לא על המחשב כל היום, אני חיה גם מחוץ למחשב
וואו... זה היה משפט שחשבתי שאנלא אגיד לעולם. על החיים וזה...
וכמו שאת בטח יודעת, הודעות רצות ועוברות כאן דפים בפורום הזה כמו כלום... כל מקרה, אני אענה לך כאן, כי כבר כתבתי
בנות לא צריכות לעשות שכיבות סמיכה (ככה רושמים את זה, לא עם ש'... נדמה לי לפחות
) עד לרצפה כמו בנים. מספיק שכל הגוף יורד לך למטה, ולא רק הישבן, ואת עושה את זה טוב. אין לך מה לדאוג, גם אם לא תצליחי לעשות נכון - יש לך מפקדים ומד"סניקים שיעזרו לך לעשות את זה בצורה הנכונה.

סעמעמק

New member
עוד תשובות

באופן עקרוני את לא אמורה לדעת מה הקב"א שלך, אם היית אמורה היו אומרים לך... מודיעין - זו זרוע גדולה מאוד בצבא ויש שם המון אנשים. לא חייבים לדעת ערבית בשביל להגיע לתפקיד כלשהו במודיעין. יש הרבה אנשים שמודיעין יוצרים איתם קשר אבל אפשר גם ליצור קשר עם מודיעין דרך מדור האיתור שלהם שהמספר שלו נמצא כאן במאמר של הפורום ששמו "תן לאצבעות ללכת במקומך". ההתאמה שלך למודיעין נקבעת על ידי כל מני מבחנים ונתונים שלא כולם ידועים לך. לעתודה דרישות מינימום מסויימות שאני לא זוכר את כולן אבל אני חושב שהמרכזית שבהן היא קבא 52 ומעלה. צריך לעבור קורס פסיכומטרי עם ציון מסויים (תלוי מה לומדים) ולהתקבל ללימודים באיזשהו מוסד אקדמי שהצבא עובד איתו. בעתודה אני לא חושב שכל כך משפיעים הגורמים שהזכרת, במודיעין זה תלוי לאיזה תפקיד - אם זה תפקיד עם הרבה יחסי אנוש או הדרכה אז כמובן, אם זה תפקיד שאת כל היום מול מחשב\תצלומים\מכ"ם או משהו כזה אז פחות...על מכינות קדם צבאיות אני שמעתי שאחרי השנה בהן מעלים לך את הקב"א בנקודה. אבל לא לתפוס אותי במילה... וגיבוש לוחמות צריך לבקש... אפשר לבקש מלשכת הגיוס ואני חושב שאפשר גם לסמן את זה במנילה. על מג"ב ענו לך מעליי :] וזהו זה.

למעלה