בבקשה תענו...

Shusha tayar

New member
בבקשה תענו...

שלום.. אני עושה עבודת מחקר על "כיצד הומוסקסואליות משפיעה על החברה" והייתי מאוד שמחה אם תאכלו לענות לי על הסקר... השאלות הן: האם לדעתך ראוי להפגין הומוסקסואליות? א.לא ב.כן ג.הדבר אינו מעניין אותי מה דעתך על הומוסאסואליזם? א.דבר מגעיל ב.כל עוד זה אינו מופגן, זה אינו מעניין אותי ג.אין לי בעיה עם זה האם את/ה מכיר/ה הומוסקסואל? א.כן ב. לא מה דעתך על החוק האוסר נישואים חד מיניים? א.בעד ב.נגד ג.נמנע/ת האם את/ה חושבת שתופעת ההומוסקסואליות משפיעה על התרבות? א.כן ב.לא ג.לא ידוע. תודה.. אני אשמח אם על כל שאלה גם תרחיבו יותר על דעתכם האישית...ואם תוסיפו דעה אישית בנושא.. נ.ב. העבודה תכתב בלשון אוביקטיבית לחלוטין ללא דעות אישיות של הכותבים.. אלא רק של הסקר. תודה!

Shusha tayar

New member
עבודה באנגלית

אני וחברתי צריכות להגיש עבודה לאנגלית. ונושא זה מעניין אותנו מאוד. אני אישית באה מעמדה שאני בעד הומוסקסואליות ונגד האיסור של נישואים חד מיניים. לדעתי זאת חוצפה.. אני ישמח אם תענו...זה מאוד חשוב לי נ.ב. אני מצטערת גם על כינוי ההומוסקסואליות "תופעה": זאת לא הכוונה.. מצטערת לכל מי שנפגע..

Yuval Y

New member
אלה האפשרויות היחידות? ../images/Emo4.gif

השאלות הן: האם לדעתך ראוי להפגין הומוסקסואליות? א.לא ב.כן ג.הדבר אינו מעניין אותי ד. כמו ש'ראוי' להפגין סטריטיות מה דעתך על הומוסאסואליזם? א.דבר מגעיל ב.כל עוד זה אינו מופגן, זה אינו מעניין אותי ג.אין לי בעיה עם זה ד. טבעי ביותר האם את/ה מכיר/ה הומוסקסואל? א. כן ב. לא מה דעתך על החוק האוסר נישואים חד מיניים? א.בעד ב.נגד ג.נמנע/ת האם את/ה חושבת שתופעת ההומוסקסואליות משפיעה על התרבות? א.כן ב.לא ג.לא ידוע. ד. מה הכוונה 'תופעה'? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ היה אולי עדיף לשים שאלות פתוחות, ולתת לאנשים להתבטא כי התשובות האפשריות די מוגבלות, ומצביעות גם על צרות אופקים מסוימת...

Shusha tayar

New member
שוב מצטערת

מצטערת על הביטוי "תופעה" זאת לא הייתה הכוונה שלנו. אני וחברתי רוצות לדעת מה הדעה של כל מיני שכבות באוכלוסיה ולכן פירסמתי את הסקר בכמה פורומים שונים.. ואני ישמח לדעת גם מה הדעה של ההורים.. תודה!

למעלה