בבקשה תענו

lielcool

New member
בבקשה תענו

שלום לבן דודי יש חשד לסוכרת הנעורים ורמת הסוכר שלו עלתה ל360 אך עכשיו הוא חולה במחלה ויש לו בלוטות על גופו הייתי רוצה לדעת אם יש קשר לבלוטות ואם בטוח הוא חולה במחלת הסוכרת או שזה בעצם יכול להיות בגלל הבלוטות. הרופאים אומרים שאכן יש לו אבל האם המצב יכול להשתפר האם הכל בגלל המחלה או יש סכוי שזה בגלל המחלה בבקשה תענו לי

marli1

New member
רק רופא יכול לתת תשובה מוסמכת

כל תשובה אחרת לא תהיה אחראית מצידנו. רמות הסוכר תלויות בכל מיני דברים, כמו תרופות, או כל מיני חומרים המופרשים בגוף. הכי חשוב להירגע, לאמץ הרגלי תזונה נכונה ופעילות גופנית. בן הדוד צריך לגשת לבדיקות רפואיות מתאימות ולהיות תחת מעקב רפואי.

lielcool

New member
שאלה

יש לי בן דוד בן 3 וכמו שאמרתי כמות הסוכר שלו בגובה של 330 והאם הילד יכול להבריא?

marli1

New member
הגיל שלו לא משנה

אם מדובר בעליית סוכר חד-פעמית אז צריך לפתור את הבעיה הרגעית. אם מדובר בסכרת אז הוא ייצטרך לשמור על עצמו ולהיות במעקב. רק רופא יוכל להגיד לך אם זאת סכרת או לא. ולהבא, כדאי לשרשר את השאלות שלך.

לא כול כך הבנתי

איזה בלוטות התנפחו לו? בהנחה ואכן מדובר בסוכרת ולא בתגובה לטיפול סטרואידי או משהו בסגנון. הוא יופנה למעקב במרפאות סוכרת. אני מניחה כאן שהסוכרת שלו היא סוכרת סוג 1 מה שכונתה בעבר סוכרת נעורים (הנחה שאינה תמיד נכונה- אבל גיל 3 בכל זאת...) הוא יהיה תלוי למשך חייו באינסולין ע"י זריקות או משאבה. השד אינו גדול כול-כך ועם סוכרת ניתן לחיות מצוין
(ראי את החבר'ה המתוקים כאן
) רק צריך ללמוד להתאזן ולשמור על עצמך........ את מוזמנת להמשיך להתיעץ ולשאול ואולי להציע לדודיך להכנס ולקבל כאן הרבה מידע ןתמיכה
.

למעלה