בבקשה תענו

pincasbk

New member
בבקשה תענו

שוב אני שואל.. מישהו יכול לתת לי את רשימת התרופות על האטן שלפארמדיק (לא לרופא!) מותר לתת??

ruth s

New member
רשימת תרופות

ADRENALINE, AEROVENT, ANEXATE, ASPIRIN, ASSIVAL, ATROPINE, SODIUM BICARBONATE, BRETYLIUM, CALCIUM, DOPAMINE, DORMICUM, FUSID, GLUCOSE50, HEPARIN, IKACOR, ISOKET/CORDIl, KETAMINE, LIDOCAINE, MAGNESIUM, MORPHINE, NARCAN, PRAMIN, PRONESTYL, SOLU-MEDROL, ADENOSINE, VENTOLIN זהו, נראה לי שזה הכל פתוח להוספות, תיקונים, עידכונים.. רות (שעפה ללמוד לכימיה!)

אז ככה

קראתי את הרשימה ולא אתיימר ואומר שאני זוכרת כרגע בע"פ את כל מה שיש באט"ן...בכל זאת 1:00 בבוקר. אבל: ברטיליום כבר אין במאגרים, אולי בנה"זים נידחים ואצל פאראמדיקים בבית שמיהרו לקחת אמפולה לפני שייגמר
חוצמזה - בפרוטוקולי אט"ן שפורסמו בפורומים לא מזמן (של מד"א) רשום להתקשר למרכז רפואי לקבלת אישור בשלב מסוים,והתרופות אותם הפאראמדיק אינו יכול לתת על דעת עצמו יהיו רשומים בהמשך (למשל מורפין בMI ואיקקור בSVT). בירושלים יש גם סטרפטוקינאז שניתן רק בנוכחות רופא ולכן מוציאים אותו מתיק רופא כשהניידת הופכת לאט"ן. זהו.....נראה לי... לילה טוב

לנצי

New member
תרופות שיש בנטן/אטן

ADALAT ADRENALIN AEROVENT ASPIRIN ASSIVAL ATROPINE BICARBONATE PROCOR CALCIUM DOCARD DORMICUM FUSID GLUCOSE HEPARIN IKACOR ISOKET KETALAR LIDOCAINE MAGNESIUM MORPHINE NARCAN PRAMIN PRONESTYL SOLUMEDROL STRIADYNE VENTOLIN בתקווה שלא חסר כלום

למעלה