בבקשה תענו

maken

New member
בבקשה תענו

שלום אני גרה בבייגינג וטסה ביום ראשון להונג קונג רק ליומיים וחצי במיוחד כדי להאריך את הויזה לחודש אחד.לא מסכימים להאריך לי בתוך סין כי יש לי ויזת סטודנט ואני צריכה לשנות לויזת מטייל . מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מקום זול ללון בו ועל משרד בו אפשר לשנות את הויזה? תודה רבה מראש. אם אתם גרים בהונג קונג בבקשה תכתבו טיפים שימושיים. תודה!

nitzano

New member
תירשמי לאיזה בית ספר קוריאני זול

והם יוציאו לך עוד ויזת סטודנט לחצי שני. הרבה יותר זול מלנסוע להונג קונג...

maken

New member
כמה זה אמור לעלות?

כבר קניתי כרטיס- תודה בכל מקרה

yaelisam

New member
רק לחודש?

לי אמרו שאחרי ויזת סטודנט כן מוכנים להאריך בעוד חודש אחד של תייר

maken

New member
לא

האוניברסיטה לא יכולה להאריך- אפשר להישאר רק שבועיים מסיום הלימודים- והיום חברות שמאריכות ויזה לסטודנטים ומשנות לויזת תייר הודיעו לי שהן לא יכולות לעזור לי מאחר והממשלה הוציאה הודעה חדשה ואינה מאפשרת זאת יותר. חברה אחת שכן היתה יכולה להאריך לי בחודש דורשת 3500 יואן שזה שווה ערך לטיסה להונגקונג ולכן עדיף לי כבר באותו סכום לטוס למקום שעדיין לא הייתי בו. האם את/ה מכיר/ה מישהו שגר כעת בהונג קונג?

yaelisam

New member
לא

לא מכירה. מעניין. לפני 4 חודשים אמרו לי שאפשר להאריך לחודש - לא יותר (מה שהיווה בשבילי בעיה כי רציתי להשאר עוד חודשיים. בסוף הסתדרתי עם ויזת עסקים...

אMור

New member
הארכת ויזה בהונג קונג

סוכן הנסיעות שלי גם מטפל בהארכת ויזות. אם תגיעי אליו מוקדם, יש סיכוי שתקבלי את ההארכה עוד באותו היום בשעות אחה"צ. הוא נמצא ב- TSIM SHA TSUI וקוראים לו בריאן, בחור זהב, ישר ואמין. מומלץ ליצור איתו קשר במייל, הוא יכוון אותך: [email protected] אם תוסיפי שהגעת אליו דרך Ady זה רק יעזור (לא לדאוג, אין לי אחוזים אצלו...) לגבי לינה זולה, זרקתי לינק למישהו השבוע לגבי הוסטלים בהונג קונג, הנה כאן יש כאן אופציות נחמדות בכל האיזורים המרכזיים, תקישי על kowloon ותגלשי לאתרי הבית שלהם. תיזהרי מכל ה- chunking mansions למיניהם, זה לא מקום סימפטי.... שיהיה

מישהו אמר לי שאפשר לעשות את הויזה לבד

ושזה עולה רק 600HKD (בריאן גובה 1200HKD לדעתי). מכיוון שלא ניסיתי אז אני לא יודע,באוקטובר נבדוק.

אMור

New member
OK, אם תצליח לברר איפה ואיך

ו... לקבל את הויזה עוד באותו היום - שתף אותנו. רק אל תתפלא אם תצטרך להתייבש בתורים ולהתרוצץ ממקום למקום, כי בסוף עוד תתגעגע לאופציית בריאן. הימור שלי, כמובן...

למעלה