בבקשה תענו לי!!!!!!!!!!!!!

חסויה XD

New member
בבקשה תענו לי!!!!!!!!!!!!!

יש לי שיער עד הכתפיים דליל , הלכתי עם חברה לחנות כולבו והיה רולים מיספוג וקליפס והיא אמרה לי שכדאי לי ליקנות, לא הייתי בטוחה איך שמים את זה אז שמתי כמו שחשבתי (גילגלתי מיבפנים וסגרתי עם הקליפס והלכתי לישון(משהוא שהיה קשה לעשות כי אני קצאת זזה בשינה) ובבוקר היתעוררתי שזה לא יצא לי ביכלל!!!!!!!!!!!! אחד היתפרק לי כל השער היה טיפה רטוב (זה היה עליי בארך 11 שעות...) מישהוא יכול לומר לי במה טעיתי או לפחות איך לעשות את זה?? חיפשתי מידע בכל מקום באינטרנט ולא מצאתי שום דבר מועיל... בבקשה תענו!!!!!!!!!! עוד מאט ניגמר החופש ולא יהיה לי זמן לדברים האלא אלא אם כן זה יהיה יפה ואדע איך להישתמש אבל לא יהיה לי זמן לניסויים,בבקשה תענו ומהר!!!!!!!!!!

בכלל אופן

להשים רולים זה עניין של תרגול... משאומר שייקח לך כמה נסיונות עד שיצא לך בדיוק כמו שאת רוצה... כפי שציינת יש לך שיער דליל ולעשות רולים לשיער דליל מאוד קל, כי השיער צריך כובד. אני ממליצה לך לקנות מוס לשיער , להשים על השיער לפני שאת שמה את הרולים וזה אמור לעזור. כי שיער דליל מאוד קשה לו לקבל צורה חוץ מחלקה (שאני מניחה שיש לך שיער חלק). אם תצטרכי עוד עזרה תשלחי לי הודעה ואני אנסה לעזור לך. מקווה שזה קצת עוזר.

חסויה XD

New member
תודה אבל...

איזה מוס ליקנות?? ואין לי שיער חלק הוא יותר גלי-מתולתל....

כמו תמיד זה תלוי בכמה את רוצה להשקיע כספית

בסופרים המוס עולה בין 20 - 40 ש"ח ותוכלי לראות על המוצר עצמו לאיזה שיער הוא מתאים. המוס נועד לעבות את השיער ולתת לו את הנפח (והכובד) שהוא צריך בשביל להחזיק את הרולים ולקבל את התוצאה הרצויה.

חסויה XD

New member
עוד שאלה קטנה

אפשר לעשות את זה גם בלי המוס?? אני לא ממש אוהבת תכשירים כאלה לשיער... ואת הרולים צריך לשים על שיער רטוב???

לשיער כמו שלך

אני לא רואה איך תוכלי לעשות זאת בלי...פשוט השיער שלך דליל ודק מידי שיתפוס וכן עדיף לעשות זאת לאחר החפיפה...

למעלה