בבקשה תענו לי

ibinjamin

New member
בבקשה תענו לי

היום שלחתי בקשה לעזרה זו לשון ההודעה אני מנסה להיכנס לשחקן שלי בברואה אחרי שאני מכניס סיסמא ושם משתמש זה מראה את התומנה של השחקן שלי כשאני בוחר עולם זה ותב לי הודעה שאני מחובר לשחקן בעולם אחר , אני לא זוכר עם איזה מייל נרשמתי מה אני יכול לעשות ? בבקשה תעזרו לי יובל

לנתק את האינטרנט.

היי יובל, הייתה לי בעיה דומה תנסה לנתק את הכבל הראשי של המודם לאיזה 30 שניות ואז נסה להתחבר למשחק. גם לא יזיק אם תנסה לעשות ריסטרט למחשב, אם אתה משחק במספר מחשבים אז גם להם (זה יכול רק להועיל). אני מקווה שזה יעבוד לך, תעדכן אם זה עבד. בהצלחה

ibinjamin

New member
עזרה במייפל

לצערי זה לא עוזר , יש לי מספר בעיות 1. אני לא יודע מה הפרטים שנרשמתי איתם - אגב יש לי עוד שחקן שאני משחק איתו עם שם דומה . ואת המייל אני כן זוכר , יש מצב שהם יגידו לי עם איזה מייל נרשמתי ? אני יודע את הקודים למיילים שלי רק לא את המייל שנרשמתי. 2. לא יודע מה המייל שנרשמתי איתו . אני כן יודע מה שם המשתמש והסיסמא ומה הPIN\PIC קוד, לחצתי על איחזור הקוד רק ש.... תודה יובל

צ ל י ל 8

New member
אני יודעת שאפשר לדעת מה המייל שלך בערך ככה:

תיכנס לאתר של נקסון עם שם המשתמש והססמא שלך. תיכנס לקאש-שופ כאילו אתה הולך לקנות NX. כאשר אתה קונה כביכול NX בPREPAID דרך הדואר, זה מראה לך את המייל שלך. מקווה שתסתדר. סיוון כתבה כאן פעם הסבר מפורט למישהו, אם לא תסתדר עם מה שכתבתי לך כאן אני אנסה לחפש את ההודעה שלה.

למעלה