בבקשה תעזרו..

RanDomiZe

New member
בבקשה תעזרו..

בעוד שבועיים יש לי יום הולדת ולאחר שחברתי שמה לב שני נמצא הרבה בפורום הזה(כצופה) החליטה להפתיע אותי עם צניחה חופשית(שזה אגב חלום גדול שלי).התגובה הראשונה שלי הייתה :אל תזמיני. אני לא יודע איך להתמודד עם הפחד הזה...מפלס החרדה שלי עלה למרות שהיא עדיין לא הזמינה,ואני לא יודע מה לעשות. האם מישהו יכול להרגיע אותי?(או להפחיד אותי?) תודה

anao

New member
מה לעשות? לעשות!

אומרים שהדרך הכי טובה להתמודד עם פחד היא להתייצב מולו. זה טבעי שאתה תפחד לפני צניחה חופשית. להרגיע אותך? יעזור אם נגיד שלא משנה באיזה מהמועדונים תצנח שניהם מקצועיים, שהציוד מטופל ברמה הגבוהה ביותר, שהמדריכים מקצועיים ויגרמו לך להרגיש הכי בטוח שרק אפשר? לא זה לא יעזור עדיין תפחד ותרעד מהתרגשות ופחד נכון? אז עזוב אותך מחרדות, תכניס לך לראש שאתה הולך לקפוץ ממטוס ולעשות את הכייף של החיים שלך, וכמו שאמרת "חלום גדול שלך"! ומי יודע, אולי תחזור גם לעשות קורס... :)

L i t a L m

New member
אמנם אני לא מבינה גדולה

אבל אני יודעת על עצמי שגם אני תמיד רציתי לצנוח.. וגם כשההורים שלי החליטו להזמין לי מתתי מפחד ורציתי להגיד להם לבטל.. בסופו של דבר, הם הזמינו את הצניחה דיי מעכשיו לעכשיו, והם "איימו" עליי שאם אני לא צונחת- לוקחים להם את כל הכסף ממילא.. בסופו של דבר עליתי, וצנחתי! ואני יכולה להגיד לך שזה הדבר הכי מדהים שעשיתי בחיים!!!
נהנתי כל כך!!! בקיצור, שווה להתעמת עם הפחד, וללכת נגדו.. וכמו מה שנאמר מעל התגובה שלי - ההתמודדות הטובה ביותר עם הפחד היא להתייצב מולו! אז תעשה את זה! :) בהצלחה..!!!

למעלה