בבקשה תעזרו

Alin ;-)

New member
בבקשה תעזרו

אז ככה תראו איך החיים שלי הסתבכו... לפני חצי שנה בא אלי נער אחד בשם שגיא ואמר שהוא רוצה שנהיה ביחד והסכמתי. הוא נסע לחודש לארה"ב וביקש מחבר שלו דורון "לשמור" עלי. אז דורון באמת "שמר" עלי לעט לעט התחלנו להתקרב. הרגשתי שאהבה שלי אליו מציפה אותי. כאשר שגיא חזר מארה"ב, סיפרתי לו את זה והוא ממש התחנן אלי שאני לא העזוב אותו כי הוא אוהב אותי ושדורון אמר לו שהוא לא אוהב אותי. אז אמרתי לו שלא אכפת לי. כי אני מעדיפה להישאר לבד מאשר לנצל את שגיא. בקיצור אני ודורון התקרבנו יותר. התענו הרבה אנשים בכך שכשהיינו ביחד היינו תמיד מחובקים ותמיד היו נשיקות קטנות על הלחי. אחרי כמה זמן הוא נסוג ממני בקושי דיבר איתי. אז באתי אליו ואמרתי לו שאני מרגישה שהוא משחק איתי ושנימאס לי מכל המצב הזה, שיום כן ביחד ויום לא. אז הוא אמר לי שהוא פשוט מטורף עלי והוא רוצה אותי אך הוא לא יכול, בגלל ששגיא חבר נורא טוב שלו ושהוא לא רוצה לפגוע בו ושהוא אפילו שיקר לו ואמר שהוא לא רוצה איתי כלום אך בעצם הוא מאד רצה. אז אמרתי לו שיעשה מה שהוא מוצא לנכון לעשות. לבסוף נהיינו חברים עד היום אנחנו חברים איזה חודשיים ואנחנו אוהבים אחד תשני! כאן מתחילה הבעיה.... לחברה של אימא שלי יש בן הוא בן 20 בשם שי. וראינו אחד תשני הרבה פעמים. הוא גבוה חתיך לא נורמלי עם אופי משגע. שנה שניה בתואר מהנדסים ועתודה בצבא ואימא שלי אוהבת אותו. (אני בת 16 יפה מאד ודורון בן 19 אבל דורון בגובה שלי לא יפה בכלל חייל גבעתי, התאהבתי בו בגלל האופי ואימא שלי לא אוהבת אותו). עוד כשהייתי קטנה התאהבתי בו מעל הראש, לעט לעט הבנתי שאין לזה סיכוי והאהבה דעכה. לפני כמה ימים שי התקשר וביקש ממני לצאת. יצאנו לסרט והרגשתי שהאהבה שוב מציפה אותי. אף אחד לא יודע על השני. שי רוצה איתי קשר( מה שרציתי מאז שהייתי קטנה) ודורון ואני פשוט מטורפים אחד על השני. אני לא יכולה לספר לדורון כי אם אני אספר לו הוא מאד יפגע ואני אצטרך לעזוב את החבורה שבה אנחנו מסתובבים בה. אני הבת היחידה שם. אבל החבורה הזאת רכשה כבוד אלי ולא רואה בי ילדה קטנה אלא אחת משלהם ואם אני העשה דבר כזה אני לא יודעת מה יקרה ואין לי יותר אף אחד חוץ מהחבורה הזאת. בבקשה תעזרו לי אני משתגעת כל יום, בוכה בלילות ולא יודעת מה לעשות... מי שקרא עד לכאן והגיב תודה מכל הלב.

מה שבטוח...

תצטרכי להפסיק להיות עם אחד מהם.. הרי הבנות מטיפות כל הזמן שזה לא יפה, אבל אז שזה נוגע להן, הן בעצמן עושות את זה.. וזה נקרא צביעות... רגע, מצטער, זה לא העיקר. העיקר הוא, אם את רוצה לקחת סיכון, ולהיות עם שניהם, ואז אם זה יתגלה, זה "יתפוצץ" חזק מאוד... אם לא, תבחרי אחד מהם..

Alin ;-)

New member
אויי

הלוואי שזה היה פשוט כל כך אסור לי לפגוע באף אחד במיוחד לא בדורון

zakalaka

New member
כמה גרביים יש לך בארון ?

כי נראה לי שגברים את מחליפה יותץר מהר ואני יכול רק לרחם עליהם ולא עלייך

Alin ;-)

New member
אז זהו שלא

אני לא מחליפה גברים כמו שזה נראה עם שגיא זה היה משהו סתמי ולא רציני ועם דורון זה משהו רציני ואפשר להגיד שעם שי עדיין לא היה לי כלום ככה שהיו לי רק שני גברים בחיים שתפסו לי את הלב

טוב כפי שאני רואה אף אחד לא קרא את

ההודעה שלך...אבל אני קראתי אותה ואני חושבת שאת באמת נמצאת במצב מסובך אבל אני לא ממש מבינה אותך...את מטורפת על דורון אבל אוהבת את שי? או ששי הוא פשוט משהו שתמיד רצית להיות איתו? אני חושבת שאם את כל כך סקרנית את יכולה לצאת עם שי פעם אחת...אבל תדאגי שאף אחד לא ידע על זה, ואז תבדקי אם הוא באמת שווה את כל מה שאת יכולה לפספס...כי אני לא חושבת ששווה לאבד את כל החברים ואת הדורון הזה שאת נורא אוהבת רק בשביל מישהוא שהיה רק אהבה ילדותית..אם לקרוא לזה ככה, ואת אפילו לא יודעת אם יש לכם סיכוי להיות ביחד. טוב זהו אין לי יותר מה להוסיף אז תכתבי לי אם יהיו חידושים ביי

זה נכון....

את צריכה לבדוק טוב טוב, (אבל בזמן קצר מאוד, רק פגישה אחת!) את זה שאת תישארי איתו, וזה שאת תפגעי בו... אבל זה רק אם את מרגישה שאת מסכימה לוותר על דורון....

Alin ;-)

New member
אני לא יוכלה לוותר על דורון!!!!../images/Emo7.gif

די אני לא יכולה יותר אני פשוט משתגעת בתוך עצמי

Alin ;-)

New member
הי

כן אבל הבעיה היא שאני כבר יצאתי עם שי ואני רוצה להמשיך לצאת איתו כי אני אוהבת אותו ולא משהו ילדותי. אבל אני לא יכולה כי אנחנו גרים כולם באותה עיר ואסור שירו אותנו

kissa

New member
מתוקה שלי....

אני מצטערת, אבל אין לי איך לייעץ לך.... אבל הייתי חייבת לדעת, את מטירת הכרמל במיקרה? זה מאוד חשוב!!!!!

Alin ;-)

New member
לא

לא ממש לא. אני ממרכז הארץ ליד נתניה( לא רוצה להגיד מאיפה כי אני לא מכירה את האנשים בפורום).

מצב קשה אבל מוכר

יש לך את הסימפטום של: "אני מתאהבת בכל אחד שקשה לי להשגה". את לא יכולה לקרוא לזה אהבה כל-כך מהר. אני בת 26.5 ומכירה את זה מזמנים שהייתי בת גילך. את נדלקת על כל אחד שהוא לא שלך ואז כשאת משיגה אותו, הוא כבר לא כל-כך מעניין. צריך להיזהר. את צריכה לעשות חושבין עם עצמך ולשאול את עצמך שאלות כמו: עם מי אני מרגישה שאני יכולה לדבר שיחות עמוקות? עם מי אני מרגישה שאני יכולה להיות כנה ומרגישה שזה לא יתנפץ לי בפרצוף? מי גורם לי להרגיש שהוא כנה איתי? מי גורם לי להבין שאני לא איזה סטוץ בשבילו? מי גורם לי להרגיש יציבות? ואלו הדברים הכי חשובים. את יודעת מה אומרים על אנשים שרוקדים על שתי חתונות...

Alin ;-)

New member
זה ממש לא ככה

לצערי את טועה. דורון "היה מוסג לי" פשוט הינו צריכים לעבור הרבה מכשולים עד שנהינו ביחד. ואם שי זה ככה. אבל זאת לא התאהבות עם שי אני עושה את ההבדלה בין מאוהבת לבין אוהבת... ועם דורוןזה פשוט התאהבות מטורפת שאני מפחדת שתיכנס למהלך רציני...

פומיקית

New member
אלין,

הזכרת שאימא שלך אוהבת את שי, ואילו את דורון לא... אני חושבת שאימא שלך מדברת במקומך, ולא את! אם את טוענת שאת כל כך מטורפת על דורון, איך זה שאהבת ילדות מציפה אותך?! אם בא משהו יותר טוב, זה לא אומר שצריך להזניח את הדברים האחרים! ודרך אגב - את בכיתה של בת דודה שלי :)

לך חמודה

יש לך רק משהו אחד לעשות וזה פשוט לבחרו ולעמוד מאחורי ההחלטה שלך תחשבי טוב טוב מי עושה לך הכי טוב מי נותן לך את ההרגשה הכי נעימה מי מכבד אותך, מי אמיתי אלייך תסתכלי לתוך עצמך,כי רק שם התשובה. אני מכירה את הבלבלול הזה רגשות שצפים מהעבר מישהו חדש שנותן צומת לב אבל התשובה היא רק בתוכך ולא אף אחד יודע יותר טוב מימך תעשי מה שטוב לך מה שנוח לך ובהצלחה חוקרת

למעלה