בבקשה תעזרו

dr nargila

New member
בבקשה תעזרו

אני יודע שאני נשמע דפוק!אני בטח לא מבין כמו הרבה ממכם כי לא יצא לי לראות מלא זמן אבל אני חולה על wwe אני חייב לשאול למה הפכו את השם מwwf ????????????? ואיפה לעזעזל אתם רואים ?? אני רואה לפעמים ב art sport ומה הסיפור ..מה קרה לwcw וגולדברג יחתום או האים הוא חתום בwwe

DDN

New member
תשובות בקצרה.

1. יש ארגון למען הפנדות שקוראים לו WWF שהיה לפני ההיאבקות. אז שינו את הWWFE לWWE. 2. אני לא רואה בשום מקום, אלא אם כן נותנים פה תוכנית שלמה להורדה. לצערי הרב. 3. WWE קנו את WCW. 4. הלוואי. וברוך הבא!

t-man

New member
תשובה

לשאלה הראשונה: ישנו אירגון נוסף בשם WWF שמטרתו לעזור לבעלי חיים(יש לוגו של פאנדה) והוא הוקם שנת 1961 ,מה שדי אומר שזכויות לשם שייכות להם(וינס מקמהון,הבוס של ה-WWF אירגון ההיאבקות החליף את השם מ-WWWF ל-WWF רק בשנות השמונים המוקדמות),בשנים האחרונות יש מאבק משפטי על השם,אירגון הטבע ניצח כבר פעמיים ולכן וינס מקמהון הבין שאין לו סיכוי לנצח אז ב-6 במאי הוא החליף לפני השם ל-(WWE(WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT לשאלה השנייה: יש שידורים ביס(פוקס ספורט),תבל(ארט 2),ערוצי זהב(ירדן 2) ואתה יכול להוריד תוכניות מאינטרנט לשאלה השלישית: יש מגעים רצינים עם ביל גולדברג אם זה יצא לפועל רק אלוהים יודע... וגם אני רוצה לאחל לך ברוך הבא

למעלה