בבקשה תעזרו לי

mic19

New member
בבקשה תעזרו לי

מראש אני מנסה לא לחשוף את עצמי עד הסוף, אני בכינוי שונה, מכיוון שהמון אנשים מהביה"ס שלי קוראים בתפוז ואני לא אהיה בעד שהם יקראו את זה. (אם מישהו מבין מי אני מהקריאה פה שיזדהה ויגיד לי..) קוראים לי מ ואני בת 15 , אני גרה בביה"ס דתי במרכז ת"א שמונה גם בנים וגם בנות, הוא בכלל לא שמרני אבל עדין יש סטיגמות והערות פה ושם, מבחינת האנשים האלה אני 'פריקית' ומוזרה, אבל הם בחיים לא אעלו על הדעת שאני לא בתולה או בכלל דו-מינית. אולם גילי הצעיר יחסית הספקתי לאבד את בתולי בצורה נוראית, אבל לאט לאט הצלחתי להשלים עם מה שקרה, ולהנות מהדבר שמכונה "סקס" ולא לחשוב על זה כניצול. כבר שנה בערך שיש לי ערעור עם לאיזה מין אני נמשכת, ויכולה להעניק לו אהבה מלאה. יש לי ניסיון גם עם גברים וגם עם נשים. בזמן האחרון יצאתי עם גבר ובחורה בו זמנית וממש נקשרתי לשניהם, החלטתי שאני יותר מרגישה לבחורה ואמרתי לו שאני לא יכולה להעניק לקשר הזאת משמעות חשובה כי אני אוהבת מישהי אחרת, שהיא בת. הוא נורא נפגע ואתחיל לעשות לי קטעים כמה שהוא נגעל ממני, ושכל ה'אנושות' צריכה להגעל ממני כי אני שוכבת גם עם בנות. ואתחיל לעשות מזה רעש וכל החברה שלי ידעה מזה שאני שוכבת עם שני המינים, ואיכשהו זה גם הגיע לאנשים שאומרים לי כמה אני "כופרת", אבל בסה"כ אני בנאדם, ואני אוהבת את שני המינים, וסקס עם שניהם זה הנאה.. בגדול נורא קשה לי עם ההתמודדות היומיומית של הלחיות בחיים 'מפוצלים' בתוך מסגרת דתית, בביה"ס שהוא בועה, ואם מישהי לא בתולה אז היא שרמוטה, אם מישהי לסבית או דו אז היא מורחקת מהבנות שם כי הם פוחדת שהיא תתאהב בהן וכ'ו. אני כבר לא מצליחה להתמודד, ואין אף אחד שיכול לדבר איתי בסביבה שלי כי הם לא עוברים מה שאני עוברת. איך אתה יכול להסביר שככה אתה ואתה בנאדם.. פריקה, רק להוציא קצת.

שלום לך :)

תראי, להיוולד לסבית\הומו וכו זה לא דבר קל, אלה חיים לא קלים, ואני לא מחדש לך ולאף אחד דבר. להיוולד כאחד\אחת כזו בחברה דתית, מכפיל את הקושי הנתון פי כמה. אבל, וזה אבל עצום! יש לך מתנה שקיבלת והיא הקבלה העצמית. עצם זה שאת יכולה בגיל 15 לומר כבר שאת נמשכת לשני המינים, ואת לא מנסה "להתמודד" עם הנטיה שלך ולשנות או להדחיק אותה, עצם זה שאת מקבלת אותה ואת עצמך כפי שאת, כבר נותנת לך יתרון עצום על פני רבים. אם אני יכול להמליץ לך על משהו, זה לשמור את זה כמה שיותר בסוד בינתיים, את עוד ילדה. מי שיודע, יודע, מי שלא, כרגע לא צריך לדעת. מי שמתרחק ממך כי הוא\היא יודעים, התרחקי מהם את כפליים, שכן הם מזיקים לך הרבה יותר ממה שאת להם. בעתיד, כשתגדלי ב"ה יותר, תוכלי בגיל מוקדם יחסית לעבור לגור לבד או לפחות לעבור בית ספר (שזו אופציה נוספת עבורך אגב) מבלי לקבל יותר מידי אישורים מההורים וכאלה.. בכל מקרה אני חייב לעוף לעבודה אז אני חייב ללחוץ כבר על "שלח"
אז שיהיה לך שבוע טוב ואל תשכחי לעדכן!!! רן.

James Hammerton

New member
ברוכה הבאה

אני בהחלט מבין עד כמה זה קשה, אבל כנראה שהסביבה שלך זקוקה ליותר עזרה ממך... מציע לך לפנות לפורום הומואים גאים (אני מניח שהוא יקבל גם לסביות או ביסקסואליות), לדעתי יש שם אנשים שיוכלו להזדהות איתך

למעלה